Registeren Inloggen
Ab van Leeuwen
Ab van Leeuwen
meer dan een maand geleden

Garantie betalingen vakantie

meer dan een maand geleden

Ik heb een vakantie geboekt naar Spanje met vertrek datum 05-05-2020 met vakantie discounter, wellicht denkt u dat duurt nog even maar ik heb o.s. verzoek aan Vakantie Discounter gestuurd.

“Zoals het er nu uitziet kunt u ons niet garanderen dat wij 05 mei kunnen vertrekken, echter u verlangt wel dat wij het openstaand bedrag overmaken!.
Ik vind dat de reiswereld meer duidelijkheid moet geven over waar wij “reizigers “ aan toe zijn voor wij het totale bedrag betalen.

Wij hebben een annulering Travel Allianz verzekering echter die dekt heel veel maar niets bij een EPIDEMIE!, dat houd in dat ik “en vele met mij” ons geld kwijt zijn!.
Waarom geen garantie dat wij onder alle omstandigheden ons betaalde bedrag terug krijgen indien wij niet kunnen af reizen of dat wij de reis alsnog KOSTELOOS kunnen cancelen.

Tot nu heb ik nog niets concreets van de Vakantie Discounter vernomen alleen 2x in 2 dgn. een betaalverzoek dat ik moet betalen!.
Ik en vele met mij willen weten voor ik mijn reis betaal waar wij aan toe zijn.
Ik hoor graag van u. ”

Het ziet er naar uit dat wij helemaal niet op vakantie kunnen gezien de berichten op TV , alle waarschuwingen in binnen en buitenland zijn er niet voor niets en men voorziet dat het corona virus een zeer lang leven heeft en maanden gaat duren. Zou het dan niet meer dan normaal zijn dat de reiswereld de reizigers vooraf tegemoet komen door kosteloos te kunnen annuleren of later te laten betalen als er meer duidelijkheid is. Ik voor zie dat als ik nu het restant betaal ik al mijn geld kwijt ben omdat wij niet kunnen vertrekken en daarbij komt dat bij een Epidemie je doorgaans niet verzekerd bent. Het gaat hier om veel gedupeerde reizigers en heel veel geld .
Ik zou graag willen weten wat u hiervan vind.

Met vriendelijke groet,
Ina van Leeuwen