RegisterenInloggen
Cees visser
Cees visser
meer dan een maand geleden

geen garantie meer

meer dan een maand geleden

Beste medewerker Max,
Wij hebben nu 2 en een half jaar geleden een lounge set type Casablanca bij de bouwmarkt Karwei gekocht. Hebben er plezier van gehad, maar de afgelopen zomer brak er een poot af. het set is van hout. het bleek totaal te zijn door gerot. reparatie is niet mogelijk. het lounge set is nu onbruikbaar. de ander poten van het set vertonen barsten in het hout, en breken en volgende keer zeker af. Het set heeft ca € 1000,00 gekost. Karwei zegt niet te kunnen doen aan de klacht en verwijst naar de leverancier van het set het bedrijf Eurofar. daar heb ik de klacht ingediend. op 6 oktober geeft Eurofar onderstaand antwoord. “Bedankt voor uw bericht.
Je zou ervan uitgaan dat de set inderdaad langer mee gaat dan 2,5 jaar.
Zoals u beschrijft hebt u de aankoop gedaan bij Karwei.
Deze set hebben we tevens niet op voorraad, dus geen kennis van het product.
Hierdoor kunnen we niks voor u betekenen.
Karwei zal de enige zijn die iets voor u kunt betekenen.
Hopelijk heb ik u voldoende geïnformeerd.
Voor nieuwe sets kunt u uiteraard bij ons terecht voor de beste prijs én beste kwaliteit!”. Kunt u ons helpen zodat de schade wordt verggoed , wij komen er niet meer uit. wordt naar elkaar gewezen, en komen niet verder. Ik heb foto’s van het lounge set gemaakt die kan en wil ik u sturen. aankoop bon van de Karwei hebben we ook. wilt en kunt u iets voor ons doen?.
Met vriendelijke groeten van,
fam. C. Visser

Wij zijn op het blad Max geabonneerd.

Privégegevens verwijderd door de redactie in verband met bescherming privacy

  • Folkert
   29 dagen geleden

   Loungeset van 1000,00 moet langer meegaan dan 2 jaar. karwei de kans geven om te repareren.Geen medewerking van Karwei ? Dan naar de bedrijfsleider vragen en aangeven dat je de koop wilt ontbinden om dat ze een slecht product hebben geleverd. ( loungeset terug naar Karwei, betaalde bedrag terug krijgen).Af te dwingen via kantonrechter als Karwei niet over de brug komt waarbij de gemaakte kosten ook voor rekening van Karwei zijn. Probeer ook een geschillencommissie te vinden, met een positieve uitspraak van de commissie in de hand kan Karwei het schudden

   29 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Cees visser
   28 dagen geleden

   Met tussenkomst van Max meldpunt, is de zaak van het Lounge set met Karwei in tevredenheid met ons de fam Visser afgehandeld. Max meldpunt bedankt voor jullie inzet.

   28 dagen geleden

   Geef een reactie