Registeren Inloggen
Jan72
Jan72
meer dan een maand geleden

Geen geld uit pinautomaat

meer dan een maand geleden

In december 2018 heb ik met ING pas geld willen pinnen bij RABO. Klep bleef gesloten en er kwam een melding dat pinbedrag (250 euro) zou worden gecorrigeerd. Vervolgens verscheen scherm dat de automaat tijdelijk buiten gebruik was. RABO gebeld en zij verzekerden mij dat het probleem bij de eerstvolgende vulling van de automaat op de logrol zou worden gecorrigeerd. Week later weer gereageerd en eerst toen werd ik verwezen naar ING. Volgens ING had ik op grond van de opgevraagde logrol wel mijn geld ontvangen. Doen dus niks omdat zij geen camerabeelden mogen bekijken. Heb aangifte gedaan bij politie in de hoop dat zij de verduistering willen onderzoeken aan de hand van de camerabeelden. Ik zal nooit meer met vreemde pas bij een bank pinnen.

  • Rogier de Haan
   meer dan een maand geleden

   Geachte Jan,
   Wij hebben meerdere reacties zoals die van u ontvangen. Ik ben erg benieuwd naar uw verhaal. Wilt u contact opnemen met ons spreekuur? Dat kan op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur, op 035 – 6775511. Vraagt u dan naar Rogier de Haan.
   Met vriendelijke groet,
   Rogier de Haan
   MAX Ombudsman

   meer dan een maand geleden
  • driest
   meer dan een maand geleden

   Ik heb bij alibaba een muziekinstrument gekocht. Betaald met paypal. Maar heb geen andere zekerheid dan een foto van een pakje met mijn naam en adres erop en verder allemaal chinese aanduidingen die om invulling vragen maar waar niets is ingevuld.
   Hoe krijg ik zekerheid dat dit product ook echt komt(d.d. 13 februari) .

   meer dan een maand geleden
   • Maximaal32
    meer dan een maand geleden

    Dit komt wel aan. Als het goed is kun jij het pakket ook gewoon volgen. Ik heb persoonlijk vaak een bestelling gedaan bij AliExpress en is altijd aan gekomen zelf zonder PayPal
    Ik zal het gewoon even afwachten. Verzendingen vanuit Ali kan gewoon een tijd je duren.

    meer dan een maand geleden