RegisterenInloggen
T Kerkhof
T Kerkhof
8 dagen geleden

Geld terug vorderen van rondvaart van afgelaste Sail 2020

8 dagen geleden

Ik heb bij Rederij Stichtse Vecht te Maarssen VIP arrangement geboekt voor 12 aug. voor 2 personen tbv 500 euro. Sail is afgelast. Van Rederij creditnota ontvangen van 500 euro die hij pas uitbetaald na 12 aug. 2021 of omgezet kan worden in een tochtje op de Vecht. Ik wil nu mijn geld terug, maar krijg het niet, moet wachten tot hij voldoende liquide middelen heeft. Bij Sail heb ik geinformeerd, maar deze rederij heeft zich niet ingeschreven als deelnemer, is slechts in onderhandeling met hen geweest, maar heeft hen niet betaald. Wim Kleine, eigenaar van de rederij, schrijft dat hij 600 aanmeldingen heeft. Dan moet hij ruim een ton hebben ontvangen aan voorschotten. Hij heeft zijn vloot, 3 rondvaartboten, laten opknappen en gaat 1 juni coronaproof weer varen. Omdat het om een afgelast evemement gaat, moet hij direct terug betalen mijn inziens. Er moeten dus nog 600 gedupeerden zijn.

  • Dagmar27
   8 dagen geleden

   Ik weet het niet.
   Wat ik wel weet is dat de betalende burger van onze dames en heren in Den Haag coulance moeten betrachten omdat anders hele branches om zouden (kunnen) vallen: dit vind ik ergerlijk.
   Het is úw geld, de dienst/product wordt niet geleverd en u heeft moverende redenen om met dát geld andere dingen te doen.
   Wellicht zelfs uit te geven bij een andere branche die het nu ook moeilijk heeft.
   Bovendien kan Rederij Stichtse Vecht te Maarssen ook (nog) omvallen en dan kunt u als brave burger samen met alle anderen achteraan in de rij aansluiten.

   Nogmaals: ik weet het niet wat u kunt en mag doen.
   Fatsoenlijk zaken doen is t.g.v. Corona kennelijk over en uit.

   Ik wens u succes, sterkte en doorzettingsvermogen.

   Dagmar

   8 dagen geleden

   Geef een reactie