RegisterenInloggen
Bezorgde Nederlander
Bezorgde Nederlander
meer dan een maand geleden

Gemuteerd Engels virus is waarschijnlijk verantwoordelijk voor ernstige toename besmettingen in Nederland

meer dan een maand geleden

Is het gemuteerde en tevens besmettelijker Engelse coronavirus verantwoordelijk voor de zeer zorgwekkende toename van besmettingen in Nederland?

Volgens verantwoordelijk Coronaminister de Jonge is er vooralsnog geen reden tot paniek.
Het zou slechts om 1 gemeld persoon gaan in december in Nederland.
Daarnaast heeft een hoogleraar van het OMT ons verzekerd dat wij hier nu gelukkig een strenge lockdown hebben in tegenstelling tot Engeland, waar nog dit weekend volle winkelstraten te zien waren!
Excusez le mot. Dit is de wereld op zijn kop. Weer worden we dom gehouden door dit kabinet. Hadden wij dan geen volle winkelstraten dit weekend en deze week? Waren er geen anti corona feesten dan dit weekend in Nederland? Waarom wordt er weer voor de zoveelste keer dit jaar afgewacht om straks zodoende weer achter de feiten aan te gaan lopen. Waarom wordt er niet harder opgetreden tegen die gereformeerde kerkgangers die gewoon bij elkaar in de kerk met meer dan 300 man staan te zingen? Waarom hoor ik Grapperhaus daar niet over en wel nota bene over een paar boa´s die verbaal aangevallen werden. Ja ik hoor u zeggen de verkiezingen komen eraan en ja dat kan stemmen kosten voor dit huidige afbraakkabinet. Dus dit ligt gevoelig, snap ik.
Ik heb ten eerste al helemaal geen vertrouwen in de Jonge die liever staat te zingen dan dat hij zich zorgen maakt om de reguliere zorg die nu weer afgeschaald gaat worden. Schandalig in een woord. Weer straks onnodige doden door stopzetten reguliere zorg. Nu al worden er weer patienten naar Duitsland vervoert om de benodigde ziekenhuis en IC bedden te kunnen halen.
Volgens mij is deze mutatie van dit vreselijke virus al sinds september 2020 verantwoordelijk voor grote toename besmettingen in Europa. Nu pas komen er gegevens binnen van gemuteerde besmettingen in Duitsland, Frankrijk, Belgie et cetera. Waarom geloof ik het niet dat het in Nederland om 2 gevallen zou gaan.
De Jonge heeft dit jaar al meer blunders gemaakt:
het coronadashboard, de app en sinds kort nog de vaccinatiedata, ongelofelijk amateurisme van de bovenste plank. De piek moet nog komen zeggen de deskundigen en Nederland is niet op orde voor de zoveelste keer. Deze mutatievorm is echt verantwoordelijk voor de enorme toename van besmettingen momenteel in Nederland. Het gemuteerde virus zal zich niet aan grenzen houden en zal zijn werk deze feestdagen volop gaan doen.
U denkt toch niet dat iedereen zich zal gaan houden aan het maximum van 3 bij de kerstdis. Ik hoorde van een bevriende traiteur dat hij bestellingen heeft van meer dan 30 personen bij 1 adres. Hij blij, de zorg niet. Dit is een dikke middelvinger naar de zorg van al die blockers die gewoon los gaan tijdens de feestdagen. Ja hoor ik u zeggen, maar de politie gaat met oud en nieuw, als zij tijd over hebben en niet staken meer naar binnen kijken bij de mensen in de woonkamers: meer dan 10 feestvierders is dan een soort exces zeggen zij……. mooi dat ze dit alvast vertellen dit( zullen weer hoop gordijnen straks dichtzijn ) evenals de enige opslag plaats van het Nederlandse coronavaccin in Oss.
Nu maar hopen dat de coronablockers onder aanvoering van de heer Engel dit gebouw niet weten te vinden. ik zie de heer Engel geen geanimeerd gesprek aangaan met de bewakers daar in Oss, zoals de vrachtwagenrijders van de week met de CEO van Jumbo.
Nederlanders laat u zich niet van de wijs brengen, dit gemuteerde virus is al lang in grote getalen in Nederland aanwezig.
Stay safe and stay well en wees op uw hoede.

Met strijdbare groet,
Bezorgde Nederlander

  • Dagmar27
   meer dan een maand geleden

   U beschrijft v.w.b. het gemuteerde virus exact mijn gedachten.
   Een virus muteert en kan razendsnel muteren.
   We kunnen maar één ding doen:
   Stay safe, keep your distance, obey the rules of the lockdown and use your mind; let’s beat Covid-19 (or whatever name you put on it) together!!

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Dagmar27
   meer dan een maand geleden

   Update:
   In Amsterdam i.i.g. 2 gevallen van het gemuteerde virus.
   Topje van de ijsberg????

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Bezorgde Nederlander . Ik volg dit reilen en zeilen van dit kabinet al die 10 jaren maar ben dik op het punt aanbeland onderhand waarvan ik zeg tot hier en niet verder . Al die pleisters die geplakt zijn onderhand en al dat jokken steeds maar weer , dingen in de doofpot stoppen ik heb me buik ervan vol onderhand . Hier is het land niet mee gediend integendeel zelfs . Dit kabinet moet gewoon de stekker eruit trekken en opzouten zijn totaal ongeloofwaarlijk een bende sorry dat ik het moet zeggen. Ik snap werkelijk niet dat ons volk dit nog pikt en accepteert eerlijk niet .

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Debree
   30 dagen geleden

   Tsja… goed op jezelf passen is voor mij punt 1. Een ander doet dat niet voor je. Alle verhalen over virussen zijn volgens mij al achterhaald op het moment dat ze in de krant komen. En dat dit kabinet flink heeft gefaald en wel kan vertrekken ondersteun ik van harte. Alleen: Wat krijg je ervoor terug? Zolang dat niet duidelijk is kunnen ze misschien maar beter nog even blijven zitten; nu ze hopelijk wat zijn ingewerkt.
   Ik heb me trouwens ook afgevraagd waarom al die christelijken maar bij elkaar mogen blijven hokken. Google: ‘tekst grondwet’ en u leest in artikel 6.2. het antwoord, Namelijk:’ De wet kan ter zake van de uitoefening van dit recht (=vrijheid van godsdienst) buiten gebouwen en besloten plaatsen regels stellen ter bescherming van de gezondheid, in het belang van het verkeer en ter bestrijding of voorkoming van wanordelijkheden. ‘. Oftewel: De overheid heeft niks te zeggen over wat er binnen gebeurt. Helaas.

   30 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Dagmar27
    28 dagen geleden

    Debree,
    Het zijn m.n. de christenen die verbonden zijn aan de Gereformeerde Kerken (aldanniet binnen de PKN): zij beroepen zich idd op art. 6.2.
    De christenen verbonden aan het Rooms-Katholiek Kerkgenootschap (RKK) kunnen vieringen bijwonen:  maximaal dertig bezoekers. Veel diensten kunnen “virtueel” gevolgd worden of zijn zelfs volledig vervangen door “virtueel” (d.w.z. zonder publiek in de kerk).
    Maar dat zijn kerkdiensten, inmiddels is het 26 december en hebben weop kerstavond en 1ste kerstdag grote groepen gezellig (maar ook bloedlink gezien het rondwarende virus) bij elkaar gezien enneh nee, de groep was geen 3 personen+eigen huishouden maar groter, er werd geen 1,5 m afstand gehouden etc.
    Beetje lullig dus om te wijzen naar christenen die (voor mij onbegrijpelijk, gezien de huidige situatie) naar hun “heilige huis” gaan zónder te specificeren of de grote kerstvierende groepen te benoemen en ook de vele (jonge) feestgangers die met de regelmaat van de klok eorden betrapt tijdens illegale feesten te benoemen.

    😷Stay safe, keep your distance, obey the rules of the lockdown and use your mind; let’s beat Covid-19 (or whatever name you put on it) together!!😔

    28 dagen geleden

    Geef een reactie

  • Gerard67
   28 dagen geleden

   Tja ik heb gelezen dat het corona vaccin maar 2 maanden werkzaam zou kunnen zijn . Dus maar niet te vroeg juichen , want om iedere 2 maanden als een soort speldenkussen te fungeren !!!!

   28 dagen geleden

   Geef een reactie