RegisterenInloggen
Ikbeneringetrapt
Ikbeneringetrapt
meer dan een maand geleden

Gianna Carolina Cipollone

meer dan een maand geleden

Hoewel ik altijd zeer goed oplet op webwinkels ben ik er toch ingetrapt. Een webshop van mevr. Gianna Carolina Cipollone , bestuurder van de poqlo bv.
Ik heb een jas besteld op klooo.nl, betaald. Na 4 weken kregen een verkeerde ja binnen. Deze heb ik teruggestuurd met het verzoek geld terug te storten. Ze reageerde in eerste instantie dat ze de vraag had doorgestuurd naar de administratie. Een week later is de site uit de lucht.
Ik lees diverse klachten over Gianna Cipollone. Terwijl ze door de lokale krant nog wordt geroemd. https://www.gelderlander.nl/arnhem/leegstandsdokter-alvast-pept-musiskwartier-in-arnhem-op~a27cdbfd/ ik hoop dat u aandacht kunt geven aan deze mevrouw en dat ze nooit meer een bedrijf mag starten.

  • SuperBitch
   meer dan een maand geleden

   Deze ‘dame’ komt op diverse sites al voor met haar praktijken.
   Samen met haar man.
   Had ook TrendX (Trustpilot 1436 reviews, zeer slecht)-site uit de lucht
   Vanaf september 2020 Klooo.nl (Trustpilot, 67 reviews, zeer slecht)-site uit de lucht

   Quote review Rogier van Hof;
   ‘Contact gehad met juridisch loket. Advies van hen is melden bij ACM.nl (autoriteit consument en markt) en bij de Fraudehelpdesk.nl. Bij beide instanties heb ik melding gedaan van deze praktijken. Het juridisch loket zei ook dat het in eerste geval een civiele zaak is, maar als meer consumenten bellen met 0900-8844 (geen spoed wel politie) en jullie je verhaal vertellen, wordt het wel degelijk een strafrecht zaak. Je kan aan de politie vermelden dat de oproep is gedaan aan alle financieel gedupeerde om te bellen, en aan de politie vragen hier een dossier van te vormen. Wij werken hard voor onze centen, en daar mag Klooo/trendX zo niet mee omgaan. Wij zullen worden gehoord!’

   Succes.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

   • Ikbeneringetrapt
    meer dan een maand geleden

    Ok, ik ga politie bellen en aangifte doen. Zou mooi zijn als iedereen die dit leest ook gaat doen. Ook de webshop platformen en mollie.nl zouden aangesproken moeten worden. Zij geven steeds maar weer de mogelijkheid om betalingen te doen aan deze fraudeurs.

    meer dan een maand geleden

    Geef een reactie