RegisterenInloggen
Marion68
Marion68
12 dagen geleden

Gift for you hotel cadeaukaart

12 dagen geleden

Een cadeaubon van Gift For You hotelovernachting ter waarde van € 50,00 cadeau gekregen. Op 31 maart heb ik deze verzilverd en moest nog € 150,00 bij betalen voor 2 nachten met ontbijt in een Duits hotel. Je moet zelf dit hotel opbellen om te reserveren, maar dit hotel weet helemaal niks af van de samenwerking met Gift For You dus dan moest ik deze reservering gewoon betalen. Heb op alle manieren geprobeerd contact te krijgen met Gift For You maar dat is echt onmogelijk. Nu ben ik alles kwijt en heb ook geen weekend weg meer. Wat kan ik hier nog aan doen om mijn geld terug te krijgen?
Mer vriendelijke groet,
Marion Vlug

  • SuperBitch
   12 dagen geleden

   Op Trustpilot staan soortgelijke verhalen.
   Gift-for-you is voor velen een drama.
   Doet denken aan het topic over Wonderbox.
   Ben bang dat u uw centjes heeeeeeel moeilijk terug zal zien.

   12 dagen geleden

   Geef een reactie

  • FRATER
   7 dagen geleden

   sja ALTIJD éérst álle kleine lettertjes lezen, voordat je met dit soort bedrijfjes in zee gaat.
   hoe goed bedoelt het door de gever van zo’n bon ook zal zijn, in vrijwel alle gevallen ben je vele malen goedkoper uit als je gewoon een leuke aanbieding via internet zoekt en zélf rechtstreeks boekt .

   tal van die uitjes bonnen leveren problemen op. Of er zijn slechts zéér beperkt kamers, plekken beschikbaar en ook nog eens op heel beperkt aantal data, of er gelden allerlei extra voorwaarden of er zijn nog allerlei bijkomende kosten etc……

   Die problemen zijn er niet alleen met hotelbonnen, maar ook bij tal van bonnen voor diverse uitjes……

   Je bent het voordeligst uit als je gewoon gebruik maakt van de acties/aanbiedingen van de hotels zelf en/of van byv. de pretparken, sauna’s en andere uitjes.

   bovendien is de service dan ook nog eens veel beter geregeld.

   7 dagen geleden

   Geef een reactie