Registeren Inloggen
Benita57
Benita57
meer dan een maand geleden

Haartrimmer besteld bij Voordeel.co

meer dan een maand geleden

In deze tijd dat de kappers zijn gesloten wordt je overspoeld op Facebook met reclame van diverse bedrijven die een haartrimmer aanbieden. Ik heb op 13 april jl bij Voordeel.co een haartrimmer besteld. Op hun website doen ze voorkomen dat het artikel dezelfde dag wordt verzonden. Niets is minder waar! Eerst gaf men aan(via track je order) dat het artikel tussen 16 en 20 april zou komen. Vervolgens werd het tussen 20 april en 4 mei. Tot op heden nog niets ontvangen. Men r4eageert ook niet op emails. Nog steeds wordt er op dezelfde wijze geadverteerd. Men stelt nog steeds dat het artikel dezelfde dag wordt verzonden en geeft aan hoeveel er nog op voorraad zijn. Ik heb er echt geen goed gevoel van en vind dit echt zeer misleidend en het riekt naar oplichting. Dezelfde haartrimmers worden door veel bedrijven ( o.a. Virali, waar ik van zie dat er al diverse klachten op Meldpunt zijn ingediend. Andere bedrijfsnamen Die deze haartrimmer aanbieden: cleanmodus, Zooth.nl, Arckshop, Captain Kong, Leuke deals.com, Yzels.nl, Tosker.nl, ) op Facebook aangeboden. Mogelijk is het eenzelfde bedrijf die onder verschillende namen opereert. Ik heb dit Verhaal ook al aangegeven bij de Reclame Code Commissie en ACM Consumwijzer.Wat kan ik nog meer doen? Dit soort bedrijven moeten stoppen. Mogelijk kunt u hier aandacht aan besteden op Max meldpunt. Ik heb het idee dat heel veel mensen met een van deze bedrijven te maken heeft en nog steeds geen haartrimmer heeft ontvangen. Oplichting?

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Ik zou zeker niet op Facebook e.d gaan reageren om een aankoop te doen , en al helemaal niet op websitebezoek bij rare namen waar het gros nog nooit van gehoord heeft . U weet wat er word gezegd namelijk als iets te mooi is om waar te zijn is het dat . Of u uw geld nog terug ziet ik denk het niet .

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Nog 1 aanrader , bij sommige bedrijven betaal je als het product(en) is geleverd , en niet vooruit als je dat wel doet moet je maar hopen dat het nadien ook echt geleverd word zoals ook in dit geval weer . Er zijn genoeg bedrijven waar achteraf betaalt kan worden . Dus trap niet in mooie verhalen .

   meer dan een maand geleden
  • Benita57
   meer dan een maand geleden

   Tot op de dag van vandaag (11 mei) nog niets ontvangen. Wel een track en tracecode waarmee ze de indruk willen wekken dat het artikel verzonden is. Echter bij het intikken van de track en tracecode krijg ik de melding dat ie niet gevonden kan worden… Gelukkig heb ik met mijn Mastercard creditcard betaalt en hoop via hen mijn geld terug te krijgen. Ook de reclame code commissie heeft mijn klacht in behandeling genomen en heeft de adverteerder aangeschreven en zal mijn klacht in een zitting gaan behandelen. Hopelijk worden dit soort adverteerders hard aangepakt en worden ze beboet.

   meer dan een maand geleden
  • EdWH
   meer dan een maand geleden

   Ik heb een clsim gediend bij Instagram die dergelijke oplichters toelaten. Je zou denken dat adverteerders gecontroleerd worden.
   Als koper d

   meer dan een maand geleden
  • EdWH
   meer dan een maand geleden

   Ik had een claim ingediend bij Instagram. Je zou toch denken dat zij hun adverteerders controleren. Als koper komt het vertrouwd over, zo’n aanbieding op IG. Zowel de verkoper als IG laten niets van zich horen. MaxMeldpunt zou een claim namens ons kunnen indienen bij Instagram!

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Mag ik jullie iets vragen namelijk de site waar jullie die aankopen hebben gedaan en dat geld eigenlijk voor iedereen was dat een beveiligde verbinding met andere woorden een beveiligde website die begon met https en was er gesloten slotje te zien in het scherm ??? En als je daarop clickt kan je namelijk bekijken en lezen of het een geldig veiligheidscertificaat heeft . Daarmee kan je al een hoop kaf van het koren scheiden . Daarnaast kan je met website-checker controleren bij ingave van de naam van de website die je wil controleren op betrouwbaarheid hoe die uit de bus komt . Als je dan nog niet helemaal zeker van je zaak bent kies dan voor Aftherpay , dus pas betalen na levering .

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Inderdaad dat komt mij met deze gegevens die Dagmar hierboven dus aangeeft echt niet als een betrouwbare koop website over en ik zou die sowieso nooit gebruiken . Er zijn plenty goede website’s die wel betrouwbaar zijn maar ook zit er dus in dit geval ook weer veel kaf onder het koren . Al die reclame op sociaal-media zoals Facebook , twitter , instagram enz enz ga hier niet mee in zee , koop gewoon bij gerenommeerde bekende namen van website’s en controleer goed zoals hierboven beschreven .

   meer dan een maand geleden