RegisterenInloggen
wez_cool
wez_cool
meer dan een maand geleden

Habbo Hotel Staff Filomiena gaat slecht om met gegevens spelers

meer dan een maand geleden

Habbo gaat heel slecht om met gegevens van spelers, dit komt door corrupte medewerkers die habbo staff worden genoemd. Filomiena is de habbo staff en de baas over habbo nederland, en heeft mij onterecht permanent verbannen op ip. Wat te doen nu? Klantenservice reageert niet want zij werkt als enige daar maar blokkeert me overal.

TIP: Niet praten in-game zie video voor bewijs om te zien hoe zij om gaan met je data. Alle details controleren op ‘bewijs’ om een excuus te zoeken je permanent te verwijderen van het spel. Ook zijn al mijn meubels gestolen door deze actie aangezien al mijn accounts permban + IP ban zijn.

Bewijs: https://youtu.be/GbQ45sgU03c & https://i.imgur.com/9b1niJw.png

  • Max Pay
   meer dan een maand geleden

   Hmmm, ik had een reactie gemaakt maar die wordt niet “overgenomen” dus mogelijk dubbel. Zonder in te gaan op de rechtvaardigheid er van, ze zullen jou op 2 dingen blokkeren, het IP-adres en het account. Welke van de 2 onderstaande opties je ook kiest, je zult een nieuw account moeten aanmaken onder een andere naam (ik ken dat spelletje niet). Speel je het spelletje in een browser dan kun je simpel de TOR-browser installeren. Als je zoekt op “TOR browser bundle” met daarachter jouw OS (dus Androis / Windows / MacOS enz) dan kom je op de goede plek. Wat TOR doet is jouw verkeer via tientallen andere servers laten lopen waardoor de “spelletjesmensen” nooit kunnen zien wat nu het originele IP-adres is. Bij elke keer inloggen in het TOR netwerk zal dit hoogstwaarschijnlijk ook weer een ander IP adres opleveren. Speel je het spelletje via een App dan is een VPN een goede oplossing. Populair gezegd zullen deze diensten vervangen jouw IP-adres door een IP-adres uit hun “pool”van adressen. Technisch werkt het anders maar zo kun je het gemakkelijk visualiseren. De spelletjesmensen “zien” dan alleen een IP-adres van de VPN dienst maar nooit die van jou. Er zijn redelijke gratis diensten maar een betaalde dienst als Nord-VPN is niet duur en erg goed. Vaak krijg je voor een paar euro per maand de mogelijkheid meerdere devices te gebruiken dus kun je op zowel de tablet als de telefoon dat spelletje doen. Maar… nogmaals, gebruik het huidige account niet meer….

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie