RegisterenInloggen
Bezorgde Nederlander
Bezorgde Nederlander
25 dagen geleden

Hebben we de tweede golf te danken aan de vele coronablockers ?

25 dagen geleden

Is de tweede corona uitbraak te danken aan de zogenaamde coronablockers!!
Of komt dit door de invloed van bijvoorbeeld de influencers en Viruswaanzin of de invloed van andere influencers zoals politici als Wilders en Baudet, die veel coronablockers onder hun leden hebben.

  • Dagmar27
   25 dagen geleden

   Newcom heeft tot nu toe twee metingen gedaan, één in april en één in juni. 
   Het aantal zogenaamde corona blockers is in de tussenliggende periode toegenomen van een kleine twee miljoen tot bijna drie miljoen.
   Een relatieve groei van maar liefst 45 procent.

   De respondenten aan die vallen onder de term ‘corona blockers’ sluiten zich min of meer af van ontwikkelingen rondom corona, willen er weinig over weten en volgen de nieuwsbronnen niet.

   De toename zit vooral in de leeftijdsgroepen tot 55 jaar. Zij geven aan zich minder aan de regels te houden dan de oudere respondenten. Deze ‘blockers’ zijn verspreid over heel Nederland, maar in de provincies Zeeland en Friesland bevinden zich relatief de meeste mensen die niets (meer) hebben met de anderhalvemetersamenleving.

   Terwijl zich onder de jongeren de meeste corona blockers bevinden, zijn zij ook de groep die de meeste positieve ontwikkelingen van de crisis zien.

   De groep respondenten tussen de zestien en vierentwintig jaar geeft aan dat zij het waarderen dat ze meer tijd hebben met het gezin. Ook hebben zij meer waardering gekregen voor familie en vrienden en zijn ze blij meer te sporten en te bewegen.

   Let wel:
   *dit is het resultaat van eind juni 2020.
   *Newcom maakt geen onderscheid in politieke voorkeur.

   25 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Janbrink
   25 dagen geleden

   Ik ben een, zoals u het noemt, coronablocker. Ik heb het woord nog niet eerder gehoord, maar ik beschouw het coronavirus als een gewoon griepvirus, zoals influenza 1 en 2. Ook het sterftecijfer is praktisch gelijk. In andere jaren met oversterfte wegens de griep hebben we ook niet zo raar gedaan met het opsluiten van gezonde mensen, mondkapjes en anderhalve meter. Als u niet ziet, dat er zich iets heel anders afspeelt, nl. het onderwerpen van de bevolking op een manier die nog nooit gedaan is, dan heb ik, oprecht, medelijden met u. Tegelijkertijd ben ik, een beetje, jaloers op alle mensen die dit alles nog echt geloven. Uw leven is zoveel makkelijker als het mijne en de 3 miljoen anderen, die zich dagelijks zorgen maken, over hoe het weer goed moet komen met onze maatschappij. Dus of zoek op internet uit, wat er allemaal speelt of blijf lekker slapen. Wij, de 3 miljoen, halen u er tzt wel uit.

   25 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Bezorgde Nederlander
    23 dagen geleden

    Beste JanBrink, Ik slaap goed en tevens zoek ik ook nog uit op betrouwbare sites en media wat er echt speelt. Feit is ieder geval dat zoals door u beschreven het geen gewoon griepvirus is, door coronablockers zoals u zal het sterftecijfer van corona de cijfers van 2018 ruimschoots gaan overschrijden, daar hoef je geen viroloog voor te zijn:
    van iedere 135 besmettingen komt er 1 op de IC terecht. Nu al zitten we dagelijks tegen de 4000 besmettingen aan te hikken. De cijfers zijn enorm aan het stijgen en zullen dit blijven doen ondanks de nieuwe maatregelen. Straks over week of 4 zitten we aan de 600 IC patienten. Het verschil tussen nu een mondkapje dragen als dringend advies of helemaal niks maakt enorm verschil als we deze maatregel niet hadden genomen dan hadden we in plaats van 25 sterfgevallen per week straks aan de 900 sterfgevallen in de week gezeten! Ik maak mij net zoveel zorgen als u over onze maatschappij en dergelijke.
    Ik vind het ook onacceptabel dat ruim 1 miljoen Nederlandse Burgers nu onder de armoedegrens leven en dat we nog lang niet af zijn van de vele faillisementen in NL. Dat ouderen dadelijk geen plek op de IC krijgen bij CODE ZWART omdat de jongeren die er op los geleefd hebben met bijvoorbeeld anti-corona feesten dan voorgaan! De triage tenten worden alvast weer te voorschijn gehaald hoorde ik van een bevriend arts. Dat er straks weer duizenden ouderen onnodig zullen sterven in de verpleeghuizen- verzorgingshuizen. Dat de reguliere zorg weer stil komt te liggen omdat er opgeschaald moet gaan worden, et cetera. Allemaal te danken aan de blockers, omdat die zo graag een dikke middenvinger naar de zorg willen maken. U bent in principe straks schuldig aan een nieuwe lockdown omdat u zich niet aan de regels wilt houden net als die andere 3 miljoen(bron NEWCOM)

    Volgens het opperhoofd van de Nederlandse RIVM, van Dissel is de tweede golf te danken aan jongeren die terug gekeerd zijn van vakantie uit Spanje en Zuid Frankrijk.
    Net als in het voorjaar(Oostenrijk, wintersport) hebben deze jonge gasten het virus daarna verder verspreid onder studentenfeestjes en anti corona feestjes waarna zij ook nog even langs opa en oma gingen om wat fotos te laten zien waarbij zij stoer zonder mondkapjes tussen de hotelgasten stonden en net als Famke Louise schreeuwden dat ze niet meer mee zouden doen.
    Doordat we nu eenmaal vastzitten aan die maatregelen motiveert dit sommige om alternatieve hypoteses te ontwikkelen over hoe we dit virus moeten aanpakken. Dit leidt weer net als bij u tot onzinnige uitspraken gebaseerd op implausibele hypoteses en verkeerd interpreteren van vergevorderd inzicht. Een mooi voorbeeld hiervan is momenteel de bierviltjes complotdenker Willem Engel met zijn viruswaanzin of waarheid. U kan deze gesjeesde meneer op gepaste afstand van 30 cm echt wel een hand geven en van mijn part een knuffel. Deze man met ruim 500.000 volgers in NL komt met onzinnige uitspraken omdat hij de pest heeft dat hij geen dansles nu kan gaan geven vanwege de corona. Deze rancune tegen de Overheid heeft hij niet van een vreemde, zijn sugardaddy ookwel ´´ de Krottenkoning van Rotterdam´´ genoemd belazerde ook de mensen in dat geval zijn huurders dan.
    Ik snap dat u niet rustig kan slapen zoals ik, ik zou ook niet al die verwijdbare sterfgevallen op mijn naam willen hebben als coronablocker.
    Hou wel in de gaten ik wil niemand de schuld geven, maar de eerder genoemde influencers met soms 1 miljoen volgers hebben wel degelijk aan die tweede golf meegedragen net als die 3 miljoen blockers, BN- ers en ook het RIVM en OMT zijn hieraan schuldig.
    Veel sterkte en vooral inzicht gewenst enneh oh ja ik heb een electrische wekker die mij wel wakker zal maken als er weer wat aan de hand is in dit eens zo mooie polderland.

    Met strijdbare groet,
    Bezorgde Nederlander

    23 dagen geleden

    Geef een reactie

  • Gerard67
   25 dagen geleden

   Heel moeilijk te zeggen vind ik zelf , je kan geen bepaalde groep aanwijzen cq bestempelen van het komt door jullie simpelweg omdat we die zouden verdenken . Er is simpel te weinig kennis die exact de feiten weer kan geven . Het is de typisch bekende gedachte van Calvinistische Nederlanders om altijd een schuldige te vinden die er gewoon niet is . Corona is grillig en kijkt niet naar links of rechts , Wilders – FvD – Virus waanzin staat daar geheel los van . Stel je zegt ik weet het , komt door D66 of GL dan verklaren keihard voor g*k .

   25 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Bezorgde Nederlander
    22 dagen geleden

    Gerard 67,
    Het is niet echt een kromme redenering van mij over de vele leden van FvD en PVV die verteld hebben aan het panel van de NPO1 Een vandaag dat zij coronablockers zijn gebaseerd op de houding en standpunten van deze Tweede kamer fractieleden. Heeft u de uitzending niet gezien, kan mij niet voorstellen voor iemand die alles nauwkeurig volgt, of even terugkijken.
    We weten natuurlijk dat deze NPO graag gasten, opinies en meningen verkondigd die qua nieuwsgaring in ´´hun straatje passen´´´nog los van de 2 miljoen euro subsidie , ons belastinggeld, die ze per dag ontvangen.
    Corona is inderdaad grillig en kijkt niet naar rechts, links, arm of rijk.
    Maar als je bijvoorbeeld als Baudet aan Rutte vraagt:
    ´´ Hoe gevaarlijk is corona nu eigenlijk´´ en dan verder gaat over het mortualiteitscijfer ,dat het met dat cijfer allemaal eigenlijk wel meeevalt, dan heb je als fractieleider niet veel begrepen van deze onzichtbare dodelijke vijand. Baudet moet nog een hoop leren, veranderd hij niet met zijn standpunten dan zal Wilders hem voorbij gaan.

    Met strijdbare groet,
    Bezorgde Nederlander

    22 dagen geleden

    Geef een reactie

   • Gerard67
    22 dagen geleden

    Het zou best kunnen ja , ik heb de uitzending echter gemist . Corona is levens gevaarlijk dat weten we allemaal . Als we allemaal verstandig zijn krijgen we het eronder en anders blijft het een voortschrijdend probleem .
    Waar ik wel van vind , is dat de regering evenveel werk moet maken is van het steeds maar voortdurende en verslechterde situatie van de voedselbanken . Ik zat afgelopen week een uitzending te bekijken hierover , De aanvulling vanuit supermarkten richting de voedselbanken is niet meer wat het geweest is triest . Heel veel alleenstaanden met een karig inkomen en kinderen zijn hiervan de dupe maw de armoede neemt steeds grotere vormen aan , en de kinderen lijden gewoon honger in ons eigen Nederland werd vertelt , dit vind ik verschrikkelijk . Dat zoiets mogenlijk is , in ons Nederland totaal van de gekke . Terwijl ieder jaar miljarden en nog eens miljarden naar de EU gaan . Een regering moet altijd allereerst zorgen dat het met z`n bevolking goed gaat , voordat er miljarden naar het buitenland gesluist worden . Ik hoop mee te maken dat ze eens eindelijk hun hersens gaan gebruiken in Den Haag met betrekking op deze .

    22 dagen geleden

    Geef een reactie

   • Dagmar27
    22 dagen geleden

    Beste Bezorgde Nederlander,
    Ik heb de door u genoemde peiling van EenVaandaag er eens bijgepakt.
    1.Over het onderzoek
    Aan het onderzoek (PDF), gehouden van 28 tot 30 september 2020, deden 26.436 leden van het EenVandaag Opiniepanel mee. Het onderzoek is na weging representatief voor zes variabelen, namelijk leeftijd, geslacht, opleiding, burgerlijke staat, spreiding over het land en politieke voorkeur gemeten naar de Tweede Kamerverkiezingen van 2017.

    EenVandaag vroeg de respondenten of zij van plan zijn zich aan de verscherpte corona-regels te houden.
    (Navolgende citaten zijn letterlijke quotes)
    De grootste groep (79 procent) zegt dit heel streng (32 procent) of redelijk streng (47 procent) te doen. Zij willen zich nu weer extra inspannen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.
    Het cijfer ligt lager dan tijdens de lockdown in april, toen zei 92 procent zich aan de regels te houden.Het aantal mensen dat aangeeft de regels maar beperkt of niet op te volgen, is gestegen. In april was dat 8 procent. Nu zegt opgeteld 17 procent zich niet zo streng (9 procent) of bijna niet (8 procent) aan de regels te gaan houden. 
    Veel mensen hebben er moeite mee om voor de tweede keer hun leven te laten beperken door een virus waarvan we niet weten hoe lang het nog onder ons is.

    Wie zijn deze mensen?
    Het zijn ondernemers, ouders en jongeren die om verschillende redenen worstelen met de regels. Zij hebben de afgelopen maanden de negatieve gevolgen in hun persoonlijke of zakelijke leven ervaren. Maar vooral kiezers van Forum voor Democratie springen eruit.

    Zo jammer dat er dit niet wordt vermeld (bron: Wikipedia>Tweede Kamerverkiezingen 2021/Peilingen)
    Peilingorganisatie Eenvandaag/Ipsos> 29 september 2020> PVV 20 zetels resp. FvD 7 zetels

    Wetenswaardigheid uit de statistiek van de peiling:
    De zgn. ‘niet-stemmers’ vertegenwoordigen zelfs een groter aandeel ‘niet volgen corona-regels’ in deze peiling vertegenwoordigen dan de PVV.

    Het volledige artikel is te lezen via:
    https://eenvandaag.avrotros.nl/panels/opiniepanel/alle-uitslagen/item/minder-mensen-willen-meewerken-aan-de-coronamaatregelen-vooral-kiezers-van-fvd-zijn-het-zat/

    Stay safe, keep your distance and use your mind; let’s beat Covid-19 together!!

    22 dagen geleden

    Geef een reactie

   • Gerard67
    22 dagen geleden

    Snap dat wel Dagmar zondermeer maar FvD lezers springen eruit zeg je kwa reacties . Goed , maar alle inwoners worstelen ermee nietwaar , waarom uit gerekend FvD lezers de aanhangers alleen ? Zou het niet zo kunnen zijn dat FvD ‘ers meer volgen inzake de politiek en daarmee zich ook veel bewuster er mee bezig zijn , bredere interesses hebben , ietsjes hoger opgeleid misschien , en er meer over gaan nadenken ? Het fileren van dit onderzoek prima hoor , maar dat betekent nog niet dat FvD’ers genuanceerder over corona denken .

    22 dagen geleden

    Geef een reactie

  • Gerard67
   24 dagen geleden

   Bezorgde Nederlander
   Dus wat je feitelijk zegt is dus , de oorzaak is gelegen in het feit dat de Sigrit Kaag D66 aanhangers links dus , en Baudet FvD aanhangers rechts , tja dat vind ik een wel heel merkwaardige kromme redenering . Het is gewoon zo , geen hond die het weet . Geen enkel zinnig persoon heeft uiteraard ooit gedacht dat we hiermee te maken zouden krijgen , en zie nu iTS all over the world nietwaar , zelfs bij Trump .

   24 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   24 dagen geleden

   Waar ik wel bang voor ben is wat die Duitse arts gisteren melde , dat er namelijk 3 kinderen zijn overleden binnen 1 week door het dragen van mondkapjes , daar heeft ie nu voor aan de bel getrokken en denkelijk met goede reden , en daar hecht ik ietsjes meer waarde aan dan als aan een politicus eerlijk gezegd .

   24 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Dagmar27
   24 dagen geleden

   Beste Gerard67,
   Dr.Bodo Schiffmann wordt in Duitsland gezien als ‘corona-blocker’; geeft niet, dat is zijn visie.
   NineForNews is geen platform dat ‘waarheid’ brengt, zij brengen slechts informatie en belichten vele onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken. Het is aan de lezer zelf om hieruit te filteren waar hij of zij zich goed bij voelt, of wat aansluit bij de eigen overtuigingen.
   Ik neem derhalve het ‘nieuws’ van NineForrNews én Dr.Bodo Schiffmann met een ‘korrel zout’ te meer omdat geen enkel regulier nieuwsmedium het schokkende nieuws ‘drie kinderen dood door het dragen van mondkapjes’ heeft gemeld.
   Mijn visie…..

   24 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   24 dagen geleden

   Beste Dagmar , ieder mens heeft zijn eigen gedachten over corona nietwaar . Ik ben geen blocker absoluut niet , maar aan de andere kant ook geen corona gekkie , simpelweg er bestaat geen exacte wetenschap erover . Misschien is alles van de ene kant waar of van de andere kant ik weet het niet .
   Het reguliere journaal en kranten bombarderen de mensen vanaf maart dagelijks met corona , vraag me af of dit niet ten koste gaat op den duur van gezondheid van de Nederlanders . Ik zoek informatie al over de earth . De reguliere NPO en kranten zijn gekleurd en duidelijk onder controlle van de overheid . Wat hun dus uitkomt wordt gezegt en geschreven en dat is 1-zijdig ik wil ook graag informatie van alle kanten weten zodat ik me eigen conclusie kan trekken . En wat een arts vertelt dat acht ik veel meer van waarde , Let wel mits dat dit echt gecontroleerde exacte berichtgeving is , als dat peppie en kokkie op een persconferentie doen . Vergeet niet dat iedereen zijn/haar eigen agenda heeft en heel veel dingen gewoon fake nieuws zijn .

   24 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Dagmar27
    24 dagen geleden

    Gerard67,
    Ik lees íeder nieuwsbericht met gezonde argwaan.
    Die omtrent Corona ook, maar beperk het aantal wél: ik ben nl.geen blocker en ook geen wappie m.b.t. Corona.
    Geschrokken door uw initiële reactie bij dit topic ben ik gaan zoeken naar nieuwsberichten omtrent de “dood van 3 kinderen door mondkapjes”.
    Ik kan mij niet voorstellen dat zo’n schokkende gebeurtenis nergens in een Duitse krant heeft gestaan noch aandacht heeft gekregen op tv.
    Dus ben ik gaan zoeken op de achtergrond van het enige medium die dit meldt, nl.NineForNews.

    Dit schrijven zij zelf onder ‘over ons’ op hun site:
    De website Niburu.nl werd in de zomer van 2003 gestart door de grondlegger A. Teuben. Sinds maart 2014 is hij echter niet langer verbonden aan deze website. De vaste medewerkers die de laatste paar jaar de website niburu.nl gerund hebben, en de drijvende kracht achter deze website waren, runnen nu NineForNews.nl.
    NineForNews
    16192 Coastal Highway
    Lewes, Sussex, DE19958, USA

    Dr.Bodo Schiffmann ligt onder vuur bij onze oosterburen inzake zijn uitspraken omtrent Corona.
    Der Spiegel en ook de RNZ belicht dr.Bodo Schiffmann die sinds de Corona-uitbraak zich heeft ontpopt als Corona-influencer en veel volgers heeft op o.m.YouTube (op dit medium is i.i.g. 1 post van dr.Bodo Schiffmann verwijderd) en Bitchute en Pinterest (gecensureerd).

    U bepaalt zelf wie en wat u gelooft inzake Corona en hoe u met Corona omgaat; ík bepaal zelf wie en wat ik geloof inzake Corona en hoe ik met Corona omga.

    Stay safe, keep distance and use your mind.

    24 dagen geleden

    Geef een reactie

  • Gerard67
   24 dagen geleden

   Die eerder genoemde viruswaanzin , dat is ontstaan als een soort uitvloeisel feitelijk door al het nepnieuw dat maar steeds verspreid word . Dus maw de mensen vertrouwen het niet meer onderhand allemaal . Dat komt niet door die mensen die zich indentificeren met viruswaanzin maar door reguliere nieuws diensten en dat is jammer .

   24 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   24 dagen geleden

   Een 13-jarig meisje is afgelopen maandag in een schoolbus in Duitsland in elkaar gezakt en gestorven.

   Om 13.45 uur werd er melding gemaakt van een noodgeval, nadat de scholiere bij Wörth am Rhein in een halfvolle schoolbus waarin 32 andere kinderen zaten, plotseling flauwviel en niet meer bijkwam.

   De vrijwillige brandweer Büchelsberg heeft nog geprobeerd haar te reanimeren voordat ambulance personeel ter plaatse was, maar het kind overleed in een ziekenhuis in Karlsruhe.

   Zij had een doktersverklaring voor het niet dragen van een mondkapje in de schoolbus vanwege bepaalde gezondheidsklachten.

   Desondanks werd zij dagelijks door de buschauffeur gedwongen het mondmasker op te zetten, anders mocht zij niet mee met de schoolbus.

   Het medisch rapport met daarin de doodsoorzaak verschijnt volgende week.

   De nabestaanden laten een autopsie op het meisje uitvoeren.

   24 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Dagmar27
    24 dagen geleden

    Gerard67,

    Er is een overzicht met zgn.hoax-sites.
    Het internet is bezaaid met talloze valse nieuwssites (of “fake news websites”). Dit zijn websites die zich profileren als een (alternatieve) nieuwswebsite, zoals een online krant dat is, met dat verschil dat er hier geen echt nieuws wordt aangekondigd. De meeste bekende vorm van valse nieuwssites zijn de zogenaamde “satire nieuwssites”, die vaak op een ludieke manier proberen in te spelen op de actualiteit zonder dat het de bedoeling is dat hun artikels serieus genomen worden. Daarnaast zijn er nog een aantal andere valse nieuwssites die niet onder de noemer van “satire” vallen. Ze vallen veelal onder deze categorieën:
    *Clickbait-websites *Radicale propagandistische websites *Pseudowetenschappelijke en kwakzalverijwebsites *Complottheorieënwebsites

    Laten daar nu uitgerekend de 2 sites op staan die dit nieuws melden op 11.09.2020.
    Maar eh hoewel er gesteld wordt: “Het medisch rapport met daarin de doodsoorzaak verschijnt volgende week” zijn er inmiddels 22 dagen/ruim 3 weken verstreken.

    De plaatselijke krant heeft gisteren de volgende melding gedaan (bron: Wochenblatt-reporter.de
    Woerth am Rhein)
    SCHLIMMER VORFALL IM LANDKREIS GERMERSHEIM * UPDATE:
    Mädchen stirbt in Schulbus – Todesursache weiter unbekannt
    (=Ernstig incident in het regionale district Germersheim* UPDATE :Meisje sterft in schoolbus – doodsoorzaak nog onbekend)
    Ursprungsmeldung: Während der Sitzung des Kreistages am  Montag, 7. September, informierte Landrat Dr. Fritz Brechtel die Delegierten über eine schockierende Nachricht, die er kurz zuvor selbst erhalten hatte. Demnach wurde ein 13-jähriges Mädchen, das sich in einem mäßig gefüllten Schulbus mit etwa 30 Fahrgästen (die alle einen Sitzplatz hatten) auf dem Nachhause befand, auf ihrem Platz ohnmächtig.
    Die Schülerin wurde zwar reanimiert, doch trotz Notarzt und Einlieferung in ein Krankenhaus verstarb das Mädchen. Die Nachricht schockierte auch die Kreistagsabgeordneten, die eine Schweigeminute für das Mädchen und deren Angehörige einlegten.
    „Als uns die Nachricht während der Kreistagssitzung erreichte, war die Betroffenheit unter den Mitgliedern des Gremiums sichtbar groß. Unsere Gedanken und unser Mitgefühl gelten den Angehörigen, Hinterbliebenen und den Freunden des Mädchens“, so Landrat Brechtel im Anschluss an die Sitzung. Die genaue Todesursache soll nun ermittelt werden.
    (Tijdens de vergadering van de districtsraad op maandag 7 september heeft districtsbeheerder Dr. Fritz Brechtel de afgevaardigden ingelicht over het schokkende nieuws dat hij zelf kort daarvoor had gekregen. Volgens zeggen, viel een 13-jarig meisje, dat in een matig gevulde schoolbus zat met ongeveer 30 passagiers (die allemaal een stoel hadden), flauw op haar stoel.
    De studente werd gereanimeerd, maar ondanks de spoedarts en ziekenhuisopname stierf het meisje. Het nieuws schokte ook de districtsraadsleden, die een minuut stilte in acht namen voor het meisje en haar familieleden.
    “Toen het nieuws ons tijdens de districtsvergadering bereikte, was de consternatie onder de leden van het comité zichtbaar groot. Onze gedachten en ons medeleven gaan uit naar de nabestaanden, de nabestaanden en de vrienden van het meisje ”, zei districtsbestuurder Brechtel na de bijeenkomst. De exacte doodsoorzaak moet nu worden bepaald.)

    Geen woord over mondkapje, dwang door buschauffeur, verband met Corona o.i.d.
    Als iemand, ongeacht leeftijd, flauw valt zonder reden en sterft is dat voor nabestaanden én hulpverleners én eenieder die hierbij aanwezig is verschrikkelijk.
    Maar om daar een l*lverhaal vol veronderstellingen van te maken is schandelijk; ik vind dat lijkenpikkerij ten eigen faveure.

    En daarmee heb ík de laatste woorden aan het door u aangehaalde schandelijke verhaal gewijd.

    24 dagen geleden

    Geef een reactie

  • Gerard67
   23 dagen geleden

   Beste Dagmar
   Uiteraard fake-news dan waarschijnlijk , maar dat betekent voor mijzelf en velen anderen , niet automatisch direct dat we alles nu maar kunnen vertrouwen en zelfs ook niet wat , het reguliere nieuws genoemd word . Zoals van de NPO met het Journaal of het algemeen dagblad cq de telegraaf noem maar op . De tijd dat we iedereen op hun blauwe ogen kunnen geloven en vertrouwen is allang voorbij . Zowel voor bedrijven , organisaties en personen kortom alles . Die hebben ieder voor zich hun eigen belangen en agendas . Iedereen gaat momenteel overal aan twijfelen en het uitvloeisel ervan hebben we kunnen zien omdat er opeens een virus-waanzin groep opdook . Dat is wat ik met mn reactie wilde zeggen betreffende dit topic .

   23 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   22 dagen geleden

   Dagmar , bezorgde Nederlander ,
   Kwam net een artikel tegen van de vader van Mathijs Schoemaker ook een dokter nl . Op NineForNews , Zouden nu al die mensen ook niet deugen ? Wat denken jullie ?

   22 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Dagmar27
    22 dagen geleden

    Gerard,
    U bedoelt u Matthijs Schoemacher, de vader van Robert Schoemacher (‘cosmetisch arts’), meerdere artikelen op de site die u noemt.

    Matthijs Schoemacher (1931) richtte de eerste privékliniek van Nederland op (1978), vooral bekend als de Dokter Schoemacher Klinieken.
    Veelvuldig en nogal negatief in het nieuws geweest, bekend van zijn onvrede over de vele vormen van ongelijkheid, intimidatie en psychologische manipulatie in de Westerse wereld van Vrijheid en Democratie van vooral na de Tweede Wereldoorlog.
    Als dit degene is die u bedoelt: of u wilt geloven wat hij schrijft is dat 100% aan u.

    NineforNews staat bekend als hoax-site; of u wilt geloven wat ze schrijven is dat 100% aan u.

    22 dagen geleden

    Geef een reactie

  • avankempen
   21 dagen geleden

   Ik zal kort zijn. Wat vinden de mensen het belangrijkste?
   Kiezen voor keiharde maatregelen (ondanks gevolgen voor de economie) of slap optreden vanuit de politiek in den Haag (met nog meer zieken en nog meer doden). Kies maar!!!!!
   Dan Frankrijk. Sloten gisteren per direct alle horeca (ook restaurants) en legde supermarkten een verbod op om alcohol te verkopen. Erg hé even geen alcohol gebruiken of uit gaan dineren. Wat zijn we toch een verwend volkje geworden. Triest in en in TRIEST!!!!!!

   21 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Bezorgde Nederlander
   21 dagen geleden

   Dagmar,
   bedankt voor je aanvullende zeer goede informatie over die betreffende Een Vandaag aflevering.
   Avankempen, Nederland loopt al meer dan half jaar constant achter de feiten aan.
   Kijk inderdaad eens naar de andere landen, zoals Italie waar nu direct een mondkapjesplicht is voor zowel binnen als buiten. Frankrijk doet ook keiharde maatregelen.
   Opperhoofd van Dissel van RIVM wil zijn geloofwaardigheid niet verliezen en zal nooit aan de mondkapjesverplichting gaan. Terwijl hij toch al gigantisch de mist in is gegaan met de beschermingsmiddelen in de verzorgingshuizen in maart/april.
   Het bleek dus voornamelijk daar om schaarste te gaan.
   Soms denk ik wel eens het lijkt wel of deze pandemie deze regering ergens wel goed uitkomt.
   Rutte 3 komt zo makkelijk weg met de pensioen- en AOW problemen wanneer dit sterftecijfer zich zo voort blijft zetten.
   Een harde gedachte, ik weet het, maar je hoort vaak dat de jongeren zeggen:
   ´´Wij betalen nu mee voor de oudjes hun pensioen en AOW´´
   Een onjuiste gedachte want de problemen met de pensioenen die er altijd al geweest zijn en Aow hebben zichzelf altijd vanzelf opgelost.
   Toch blijf ik hier maar aan denken als je die ´´slappe´´ maaatregelen voorbij ziet komen.

   Met strijdbare groet,
   Bezorgde Nederlander

   21 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Dagmar27
    21 dagen geleden

    Bezorgde Nederlander en Avankempen,

    Het is i.d.d. beter om korte én krachtige Corona-maatregelen dwingend op te leggen dan continue een beroep te doen op het verantwoordelijkheidsgevoel van de inwoners van Nederland.
    Nederland gaat ten onder aan deze labbekakkerige-houding van de heren in Den Haag: deze zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

    21 dagen geleden

    Geef een reactie