Registeren Inloggen
RosalieZ
RosalieZ
meer dan een maand geleden

Het huisartslab

meer dan een maand geleden

Wij zouden gisteren naar Kreta toe vliegen.
Wij hebben netjes tussen de 72 en 58 uur van te voren de PCR (COVID) test laten afnemen. Uiterlijk voor middag voor dag van vertrek zouden wij de uitslag ontvangen. Dit gebeurde niet. We hebben het delayed results formulier ingevuld, mails gestuurd naar het HuisArtsLab, en ook naar U diagnostics. We hebben ook een aantal keer gebeld met het lab in duitsland. Mijn vriend zijn gegevens waren er, zijn uitslag kwam een aantal uur voor de vlucht, vlak voor dat wij van huis moesten vertrekken. Mijn test was daarentegen helemaal verdwenen, geen gegevens bekend en nergens een test te vinden. Ik heb wel degelijk een test laten afnemen en een bevestiging daarvoor ontvangen.
Je raad het al, wij zijn niet naar Kreta vertrokken. Vet zuur, sta je dan met je spullen. Omdat je toch nog hoopt dat er een uitslag komt en je anders niet optijd op Schiphol bent.
Als sunweb open is straks (maandag) zoeken wij contact in de hoop dat wij alsnog naar Kreta kunnen vliegen of dat wij samen een passende oplossing kunnen vinden.
Gelukkig is het vanaf 1 september niet meer nodig om je te laten testen…

  • RosalieZ
   meer dan een maand geleden

   Nog even een detail: geen reactie o de mails. Ook niet op het delayed formulier. Daarop staat trouwens ook dat ze je op de hoogte houden van de vorderingen.

   meer dan een maand geleden