RegisterenInloggen
charo50
charo50
10 dagen geleden

hoorapparaten

10 dagen geleden

Beste redactie ik wil u vragen of u bekend bent met de site Hear-Life.
Ik heb er op 22-7-2022 een paar gehoorapparaten besteld en €49,90 betaald en op 23-7-2022 een bevestiging gekregen dat ze verstuurd waren.
Tot op heden nog niets aangekregen en het telefoonnummer klopt ook niet +84 1234567890 ook kan ik geen e-mail verzenden die komen terug met de melding dat ze niet bezorgd kunnen worden.
Ik neem aan dat ik opgelicht ben voor €49.90.

Met vriendelijke groet;
Jan van de Put

  • Max Pay
   10 dagen geleden

   Hallo Charo50. Zo te zien bent u inderdaad “het haasje”. Opgelicht worden is altijd heel vervelend. Het zou anderen kunnen helpen als u aan zou geven WAAR u deze hoorapparaten bestelde (welke site). Het is dan ook mogelijk te onderzoeken wat het voor bedrijf is en eventueel wie er achter zit(ten). Heeft U daar nog wat aan? Waarschijnlijk niet maar u helpt anderen (en eventuele opsporing). Alvast bedankt!.

   10 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Max Pay
    10 dagen geleden

    Dom van mij, u zet het in de mail. Het is dus heartlife(punt)nl neem ik aan? Ik ga eens kijken.

    10 dagen geleden

    Geef een reactie

  • Max Pay
   10 dagen geleden

   Het domein ihear-life(punt)com is op 21 juli 2022 geregistreerd in Canada. Het telefoonnummer van het bedrijf dat het registreerde zou zijn: 0014165385457 maar het bijbehorende e-mailadres loopt via een privatiseringsdienst zodat u nooit het echte e-mailadres van de eigenaar kunt achterhalen. De hele site is voornamelijk gebouwd op een dienst die “shopify” heet. Dit is een dienst die iedereen, in een paar klikken, een webshop laat bouwen. Voor onderzoekers is het een prachtige website omdat elke denkbare tracking-techniek gebruikt wordt (om uw privegegevens te “stelen”.) Als u gegevens invulde kunt u de nodige spam-mails verwachten. Betaalde u met een creditcard dan zou ik de afschrijvingen daarvan goed in de gaten houden.

   Het is niet gemakkelijk om de werkelijke prijzen van dit soort hoortoestellen te achterhalen maar 49,50 is echt veel te goedkoop. Dit had een rode vlag moeten zijn?

   10 dagen geleden

   Geef een reactie

  • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
   10 dagen geleden

   Ik keek even hier;
   https://www.seniorzorg.nl/beste-gehoorapparaat/kosten/#Wat-kost-een-gehoorapparaat
   En las dat de prijs van een gehoorapparaat kan schommelen tussen 300,- en 2.000 euro.

   Dan is € 49,50 m.i. “te mooi is om waar te zijn”……
   Verder raad ik u aan de tops van Max Pay op te volgen.

   10 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Pinkelotje
   5 dagen geleden

   Beste Charo50.
   Alles riekt natuurlijk naar oplichting, en / of het stelen van gegevens.
   Los daarvan, moet iemand NOOIT een hoorapparaat kopen via internet, omdat de instellingen nauwkeurig ingesteld moeten worden via een audicien. Het geeft zoveel meer plezier van het toestel! Er zijn echter ook ( m.n. grote ketens ) die claimen hoorapparaten “aan te meten” door een audicien, wat echter niet klopt. Deze opticien is er vaak alleen op papier, en is ook makkelijk te checken, doordat ze van veel te veel filialen de audicien zijn. Goede tip hiervoor: check VOORAF of de audicien STAR-geregistreerd is, en daarnaast moeten in het filiaal, de winkel waar u komt, de registratie’s duidelijk zichtbaar voor iedereen ophangen. Als dit niet zo is, zal een hoortoestel ook nooit goed afgesteld worden, en daarnaast hebt u kans, dat u zelfs met een hoortoestel wordt opgescheept, waar u niets of bijna niets hebt.

   5 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Max Pay
    5 dagen geleden

    Hallo Pinkelotje. Bedankt voor jouw uitstekende tip over de STAR registratie! Had daar nog nooit over gehoord. Kan het ook nog zonder hoorapparaat redden desalnietemin, bedankt.

    5 dagen geleden

    Geef een reactie

  • Hans47
   3 dagen geleden

   Loop achter, maar dit is inderdaad een oplichter, Mijn hoorapp ligt nog steeds in het vliegtuig en die zweeft nu al ruim 3 weken in de ruimte. Op mail reageren ze niet, ze zijn gevestigd op een warm eiland en bij reageren op FB (waar ze heel veel reageren) krijg ik kreeg ik een ban van FB dat ik onwaarheden vertelde, dit is weer opgeheven na veel gezeur en nu reageer ik steeds op FB als ze weer adverteren, ze worden wel beetje boos maar zijn verdraait dr7k om steeds weer een nieuwe reclame te maken!

   3 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Max Pay
    2 dagen geleden

    Hallo Hans47, Perfecte actie en… volhouden! Dit is de enige manier om ze dwars te zitten en andere mensen te waarschuwen. Daarnaast zou ik op klacht.nl een klacht deponeren en als je het Duits machtig bent ook op watchlist-internet.at en op onlinewarnungen.com en ten slotte, zo je het Engels machtig bent op ncsc.gov.uk dan bereik je een enorm publiek. Wel veel werk misschien maar geeft voldoening.

    2 dagen geleden

    Geef een reactie