RegisterenInloggen
Johan BS
Johan BS
meer dan een maand geleden

Hotelkamerveiling

meer dan een maand geleden

Ik heb vorig jaar september meerdere veilingen gewonnen bij Hotelkamerveiling. Daarbij werd duidelijk vermeld dat de vouchers een jaar geldig zijn. Vanaf juni dit jaar geprobeerd de vouchers te verzilveren. Het hotel heeft geen beschikbaarheid meer voor de komende maanden. Hierover contact gehad met Hotelkamerveiling dat er voldoende beschikbaarheid was geweest tot en met juni. Waar blijft dan de garantie dat de voucher een jaar lang geldig is? Dit betreft niet één maar meerdere hotels waar ik vouchers van heb. Ik ben er van overtuigd dat er veel meer vouchers worden verkocht dan dat er beschikbaarheid is. Ik voel me opgelicht door Hotelkamerveiling.

  • Johan BS
   meer dan een maand geleden

   Hierover contact gehad met Hotelkamerveiling en die deelden mee dat er voldoende beschikbaarheid was geweest tot juni. (In aanvulling op mijn bericht)

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Debree
   meer dan een maand geleden

   Uw vouchers zijn nog steeds een jaar geldig. Alleen heeft u ervoor gekozen om 8 maanden te wachten met inwisseling. Dat er volgens u meer vouchers worden verkocht dan dat er beschikbare kamers zijn geldt voor alle aanbiedingen van hotelvouchers of dito bonnen. Juist in deze maanden is zowat alles vol, dus u heeft uiteindelijk gewoon pech. Het bedrijf houdt zich aan de eigen voorwaarden.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

   • Johan BS
    meer dan een maand geleden

    Ik mag aannemen dat als ik een voucher koop die een jaar geldig is dat ik dan ook binnen dat jaar er gebruik van kan maken. In de eerste week van juni, geen vakantieperiode lijkt mij, was er al geen beschikbaarheid meer. Van Hotelkamerveiling kreeg ik de mededeling elke dag maar even te kijken omdat de beschikbaarheid dagelijks werd aangepast. Boerenbedrog noemen we dat. Hoe kun je overigens meer vouchers verkopen dan dat er kamers beschikbaar zijn? Dat is toch je reinste oplichterij. Je gaat dus doelbewust veilingen verkopen in de wetenschap dat van wat je verkocht hebt, er slechts een beperkt aantal kamers beschikbaar zijn. Nog op opvallend detail bij Hotelkamerveiling! Zo worden er periodiek veilingen verkocht van een hotel en kan het zijn dat als je in een bepaalde periode een veiling hebt gewonnen deze niet meer te boeken valt omdat deze niet onder de dan gehouden veiling valt.

    meer dan een maand geleden

    Geef een reactie

  • SuperBitch
   meer dan een maand geleden

   Heb eens naar de reviews gekeken.
   Trustpilot: Reviews  2.623 uitstekend 62% goed 26%
   Maar u heeft natuurlijk een risico genomen om coupons in Corona-tijd (09-2020*) te kopen en vervolgens te wachten met boeken tot het hoogseizoen…
   *=In de week van 16 tot en met 22 september meldden de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst ’en 13.471 nieuwe personen die positief testten op COVID-19. Voor de derde week op rij is er een sterke toename in het aantal besmettingen. Bron: RIVM

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Johan BS
   meer dan een maand geleden

   Je kon in coronatijd met 100% vertrekgarantie mee bieden op een veiling! Volgens mij begon het hoogseizoen 10 juli en niet in de 1e week van juni.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

   • SuperBitch
    meer dan een maand geleden

    Vertrekgarantie;
    (Bron:hotelkamerveiling.nl)
    De garantie werkt simpel: iedere veilingwinnaar die een veiling wint, ontvangt na betaling een voucher die vaak één jaar geldig is na de datum van aankoop. Deze kan bovendien gemakkelijk (ook digitaal) cadeau gegeven worden, omdat hij overdraagbaar is en niet persoonsgebonden. Ook staat er geen bedrag op vermeld. Win je een veiling op onze website en het hotel is door corona niet toegankelijk (hiermee bedoelen we: het hotel is door corona een aantal maanden gesloten geweest), dan kun je contact opnemen met onze klantenservice en zorgen wij ervoor dat je in een coronavrije periode alsnog kunt genieten van je hotelovernachting(en). De enige voorwaarde is dat de voucher een jaar geldig is en dat je je voucher nog niet verzilverd hebt.

    Wanneer is deze 100% Vertrek-garantie geldig?
    De garantie geldt voor alle veilingwinnaars die voor 31 augustus 2021 (periode is wederom verlengd!) een veiling winnen en betaald hebben. 

    Duidelijk lijkt mij: geen speld tussen te krijgen.

    Vanaf het moment dat de versoepelingen in de Ho(tel)Re(staurant)Ca(fé)-branche zijn aangekondigd is er een run op hotelkamers.
    Niet alleen Nederlanders maar ook veel buitenlandse toeristen wisten (en weten) Nederland snel te vinden. Veel mensen ook pas later (medio september) op vakantie dit jaar (omdat ze niet eerder kunnen, bijv. i.v.m. collega’s met kids). Het verwachte hoogseizoen 2021 loopt derhalve niet gelijk met het werkelijke hoogseizoen 2021 in Nederland.

    U had tussen september 2020 en medio december 2020 (hotels mochten hun restaurant gedeelte open hebben) en u kon/kunt vanaf 5 juni 2021 (opening restaurants in hotels, aankondiging 26 mei 2021) tot de vervaldatum in september 2021 uw coupon inwisselen zonder al te veel faciliteiten in te moeten leveren.

    Enige flexibiliteit in uw keuze (aankomstdag, hotel, plaats e.d.) kán wonderen doen.
    Succes.

    meer dan een maand geleden

    Geef een reactie