RegisterenInloggen
Annelien1960
Annelien1960
12 dagen geleden

Interpolis verzekeraar inlegbeperkingen

12 dagen geleden

Hallo,

Ik ben al ruim 25 jaar klant bij Interpolis. Omdat ik niet langer klant wilde zijn bij de Rabobank (wapens, milieu), ben ik overgestapt naar een andere bank: Triodos.
Ik kan sindsdien niet meer zelfstandig mij verzekeringszaken regelen. Interpolis heeft in een vrij vroeg stadium besloten om de via IDIN te laten inloggen en Interpolis weet heel goed dat er slechts een beperkt aantal banken daar al gebruik van maakt. Desondanks dwingt Interpolis mij uitsluitend telefonisch melding te kunnen maken van schade, want op geen enkele andere manier kan ik inloggen.
Het buitengewoon lange introbandje van Interpolis start met de stelling dat ze mij snel en goed willen helpen. Dat is niet zo. Interpolis wil dat ik hén snel en goed help. Ik moet een wachttijd accepteren van 55-60 minuten. Om 09.00 in de ochtend, dus de werkdag van Interpolis in net begonnen.
Ik begrijp niet dat een zichzelf respecterend dienstverlenend bedrijf zo beroerd met klanten om kan gaan. Gezien de wachttijd aan de telefoon. verwacht ik dat meer klanten tegen dit probleem aanlopen.

Ik ben zeer zeer ontevreden over deze teleurstellende, traumatiserende manier van ‘service’

Is er iets dat hieraan gedaan kan worden? Mag een verzekeraar mij ‘dwingen’ opnieuw een rekening te nemen bij Rabobank? Of per se met IDIN in te loggen hoewel niet iedereen daar gebruik van kan maken?

Ik ben erg nieuwsgierig naar uw oordeel.

Heel erg veel dank.
Grtz Annelien

  • Annelien1960
   12 dagen geleden

   titel moet natuurlijk zijn INLOG beperking

   12 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Max Pay
    12 dagen geleden

    Hallo Annelien. Een bekend probleem (lange wachttijden). Helpdesks kosten geld en daar is dus veel te bezuinigen. Even een punt dat mij opviel. U schreef: “en Interpolis weet heel goed dat er slechts een beperkt aantal banken daar al gebruik van maakt.”. Dat betekent dus dat ook U wist dat er maar een beperkt aantal banken dit ondersteund? U koos Triodos die IDIN niet ondersteunt. Misschien dan toch maar weer overstappen? Hier staan de 7 banken die het wel ondersteunen: idin.nl/kan-ik-idin-gebruiken/

    12 dagen geleden

    Geef een reactie