RegisterenInloggen
Christine de jong
Christine de jong
20 dagen geleden

Janssenvaccin

20 dagen geleden

Ik ben verplicht om het Janssenvaccin vaccin te nemen omdat ik toevallig in 1967 geboren ben, maar ik wil pfeizer omdat dat veiliger is voor vrouwen.

  • Justme58
   20 dagen geleden

   Tsja, welkom bij de club. Er is al een groep die verplicht wordt AztraZeneca te nemen en dat ook niet wil, en ook Janssen niet wil. Maar ze willen het kwijt. Het gaat de overheid helemaal niet meer om ervoor te zorgen dat iedereen zo snel mogelijk gevaccineerd wordt want dan zouden ze namelijk luisteren naar deze signalen.
   Ik zou zeggen, begin ook een petitie zoals die er al is voor AztraZeneca en al meer dan 15.000 keer getekend is.
   Ik denk dat je de enige niet zal zijn die geen Janssen wil dus de groep ongevaccineerde mensen die wel graag een vaccin willen maar dan wel een die het veiligste is en de meeste bescherming biedt, zal nog veel groter worden.

   20 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Bezorgde Nederlander
   19 dagen geleden

   Tjsa het gaat goed met Nederland we staan nu bovenaan de vaccinatielijstjes volgens de Jonge en consorten. Op de persoon af in plaats van nu doeltreffend op te treden lopen diverse ministers gestresst en overspannen achter de feiten aan, gegevens kloppen niet meer de GGD´s hebben geen overzicht meer en weten niet wie er bij de huisartsen is gevaccineerd. Daarnaast zijn er ontzettend veel conflicten en vooral veel belangenverstrengelingen zoals, de broer van Hugo de Jonge , Marien de Jonge die via zijn elitaire broer gesubsideerd wordt door de EU om vaccins te maken bij het Radbout UMC. Plaats zich druk te maken over de burgers in Nederland heeft deze CEO van de Volksgezondheid daar wel tijd en moeite voor over. Schandalig voor al die ongeveer 1 miljoen tweede rangs burgers die met Astra Zenica worden gevaccineerd. En nu weer de problemen met Janssen waar nu ook een vrouw in Belgie aan is overleden. Deze groep van 60/ 64 jarigen kunnen gewoon afgeschreven worden , geen AOW meer geen pensioen meer en geen extra kosten voor de zorg ruimt lekker op zo toch voor straks Rutte 4………..

   Met zeer bezorgde groet,
   BN- er

   19 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Alja68
   19 dagen geleden

   Ik ben ook in 1968 geboren en ik ben wanhopig. Niemand wil naar mij luisteren. De GGD stuurt mij naar huisarts en mijn huisarts stuurt mij naar de GGD. Niemand wil verantwoordelijkheid nemen. ik begrijp niet waarom ik niet het recht heb om zelf voor het vaccin te kiezen.

   19 dagen geleden

   Geef een reactie