Registeren Inloggen
geertprob
geertprob
meer dan een maand geleden

Kaartverkoop aan huis

meer dan een maand geleden

In omgeving Rotterdam waren deze mensen van Stichting 1 Wens actief: https://stichting1wens.nl/

Ze proberen kaarten te verkopen aan de deur. De website van de stichting is erg vaag, er staan verder geen namen van contactpersonen. Ze hebben wel maar liefst 5 dozen met fruit naar zorginstelling Midin gebracht, maar dat lijken me restpartijen van de Jumbo (volgens de foto’s). Kortom, vermoedelijk zijn dit oplichters.

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Beste Geertprop
   Dat zou zomaar kunnen . Een stichting , zoals 1 van de velen een totale ongecontroleerde dingen . Meestal word er een beroep gedaan op uw sympathie gevoel met allerlei argumenten . Zielige kinderen enz enz dat is 1 van de favorieten . In principe kan iedere idioot een stichting starten en of dit echt is , is altijd maar de vraag . Ook bij deze is het onduidelijk , we hebben uiteraard allemaal het beste voor met kinderen en dat weten oplichters al helemaal .Daar integen willen we uiteraard niet dat onze gift in handen wordt gegeven aan een oplichter . Dus als de achtergrond totaal onduidelijk is en er geen contact gegevens beschikbaar zijn . Tja ik kan alleen voor mezelf spreken maar dan vertrouw ik er ook niks van .

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Toch staan onderin wel de contact gegevens op de site met een kamer van koophandel nummer en adres in Capelle aan de ijsel . Maar dat zegt me nog niet genoeg .

   meer dan een maand geleden