RegisterenInloggen

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Georg159 1 jaar, 1 maand geleden.

Georg159
Georg159
meer dan een maand geleden

Keuringsartsen UWV

meer dan een maand geleden

Geachte heer/ mevrouw,
op 11-02-2019 ben ik voor controle opgeroepen bij uwv. arts om 12.00 uur bij u UWV.
Ik wil langs deze weg mijn teleurstelling en zorgen uiten omtrent dit bezoek!
Helaas moesten ik en mijn begeleiders vaststellen dat er weer met oogkleppen op naar mijn casus werd gekeken. Helaas ging het bij de beoordeling alleen om mijn laatste hartkatheterisatie en om de problemen met mijn maag en darmen, werd er helemaal geen aandacht geschonken aan mijn long, ( COPD) probleem, geen aandacht geschonken aan mijn hernia’s en versleten ruggenwervel, werd er geen aandacht geschonken aan mijn rechter knie en het functieverlies in mijn rechter been door eerder genoemde hernia’s? Ook de invloed van de hartmedicatie op mijn maag/ darmen, de bloedingen de pijn die veroorzaakt werden/ worden door deze medicatie, duizeligheid, vermoeidheid en hoofdpijn!
Verder werd er helaas ook helemaal geen aandacht geschonken wat de combinatie van alle bovengenoemde ziektes en blessures, en wat de combinatie van alles bij elkaar met mijn gezondheid/ ziektebeeld doet/ veroorzaakt! Zoals benauwdheid, pijn op de borst, uitstralende pijn in kaak en arm, pijn tussen de schouderbladen. Niet langdurig kunnen zitten, staan of bewegingen/ werkzaamheden uit voeren! Helaas werd er ook geen aandacht geschonken omtrent de angsten en onrust en stress die de bijna dagelijks/ wekelijkse hartkrampen en benauwdheid veroorzaken! Verder werden mijn opmerkingen, vastgesteld door de cardioloog, verstoppingen waren in de kleine vaatjes van het hart, die niet gedotterd konden worden maar alleen door medicijnen behandeld konden/ kunnen worden afgedaan door de arts met de opmerking: gedotterd, dan ben je ook genezen?
De arts ging/ gaat er maar van uit dat als iemand gedotterd is alle klachten en problemen opgelost zijn. Iets wat de cardioloog te Eindehoven weersprak. Volgens hem blijft een klein percentage, ( zo’n 5%) van de gedotterde mensen klachten en hartproblemen houden! Volgens die cardioloog val/ viel ik onder die 5% procent!
Verder werden de bevindingen door de maag, darm, lever arts, dat er op het moment van de gastroscopie de maag geen probleem had door de arts afgedaan met de genezing verklaring. Dat ik hen probeerde uit te leggen dat ik op dat moment vrijwel geen maagklachten had kwam door een tweetal maagbeschermers, te weten Pantoprazol 40 mg en Sucralfaat 5 gram en door het weglaten door de cardiolog van de cholesterolverlager, Atorvastatine en de bloeddrukverlager, Perindopril 2 mg. De laatste twee genoemde zou ik eigenlijk moeten nemen om het weer dichtslippen van de bloedvaten op het hart en een te hoge bloeddruk te voorkomen, het cholesterol te verlagen! De constatering van de Maag, darm. Lever arts tijdens die gastroscopie was een maagslijm, ( wand) ontsteking! Zou ik vandaag stoppen met de maagbeschermers krijg ik binnen een week grote problemen/ bloedingen van maag en darmen! Traplopen is een topsport voor mij geworden, na een etage ben ik bekaf en moet ik een aantal minuten bijkomen voordat ik verder kan gaan!
Als laatste vertelde ik dat de situatie weer was als voor het dotteren van afgelopen december. Dat houd in dat ik gewoon klachten zoals pijn op de borst, kortademigheid, uitstralende pijn in de linker arm en kaak nog steeds heb/ ondervind alleen niet meer constant als voor de dottering. Dat ik meerdere keren per week moet sproeien onder de tong met Nitroglycer doordat ik weer hevige klachten heb. Ik op dat moment niets meer kan doen alleen nog maar gaan liggen en hopen dat de klachten wegtrekken! De arts kwam helaas weer met het argument, als je gedotterd bent dan ben je weer beter? Helaas is dit in mijn geval niet zo, erger zelfs, mijn algemene gezondheid klachten en conditie zijn er alleen maar op achteruit gegaan na de laatste dottering en is weer terug op het lage peil van de periode ziek uit dienst, periode 2016/2017!!!
Al met al vond ik het een heel, (kort) gesprek er teleurstellend, vraag ik mij af of de arts wel tot een goed oordeel kon/ zou komen omtrent mijn ziekmelding, mijn ziektebeeld? Verder staan er in de rapportage van de arts onwaarheden en tegenstrijdigheden door hem geschreven! Zo schijft hij dat ik zijn beslissing om mij uit de ziektewet te verwijderen te begrijpen en te accepteren! Dit is niet helemaal waar. Ik vertelde hem dat ik het begreep, maar niet zou accepteren, sterker nog ik vertelde hem dat ik mij meteen weer ziek zou melden en bezwaar in zou dienen!

Verder schrijft hij onder prognose: ONZEKER. Maar in de volgende alinea vind hij mij ondanks die onzekerheid gewoon geschikt om volledig te gaan werken! Verder schijft hij onder de alinea sociaal dat ik gescheiden zou zijn van vrouw en kinderen, wat helemaal niet klopt!!! Sterker nog, het is niet een te sprake gekomen! Nu wil het UWV. dat ik as. woensdag 27 februari opnieuw op controle komen omdat ik mij opnieuw ziek had gemeld. Geen probleem zij het: dat ik op controle moet komen bij dezelfde arts, die dus moet beoordelen of hij met terecht uit de ziektewet gezet heeft? Slager keur je eigen vlees!
Ik maak mij grote zorgen dat ik door een fout, onvolledig onderzoek de opdracht ga krijgen om werk te gaan zoeken/ uit de ziekte wet verwijderd ga worden, met alle risico’s voor mij, voor mijn gezondheid, levensverwachting! Ik mijn het vertrouwen in deze arts en in het UWV. verloren, kan mij niet voorstellen dat ik as. woensdag opeens een andere eerlijke beoordeling zal gaan krijgen van deze arts! Wat is wijsheid, wat kan ik als David tegen dat machtige UWV doen, hoe komt het dat vele volksstammen zonder enige problemen zich te goed kunnen doen aan , ( onterecht) uitkeringen en dat zieke mensen als ik als boeven, oplichters worden behandeld en ziek als wij zijn van het ene op het andere UWV. matje worden geroepen!!!