RegisterenInloggen
vrouw68
vrouw68
18 dagen geleden

Klacht over willekeur in vaccinatiebeleid

18 dagen geleden

Ik begrijp dat er een schaarste is aan vaccins maar waarom moeten vrouwen genoegen nemen met risico’s (Astra en Janssen) en een vaccin nemen dat minder beschermt en waarbij er ook productieproblemen zijn door medicijnvervuiling. Ik heb er geen vertrouwen in. Overal zie ik petities tegen AstraZenica maar ik ben uitgenodigd voor Janssen en wil dit vaccin ook zeker niet. Wanneer komt er keuzevrijheid voor mensen die geen AstraZenica of Janssen vaccin willen? Wie biedt ons een uitweg?

  • Justme58
   17 dagen geleden

   Zoek maar in het forum op het onderwerp AztraZeneca en dan lees je wat er allemaal al geprobeerd is om dit idiote vaccinatiebeleid te veranderen. Niets helpt. wie je ook mailt, zelfs de media heeft er amper aandacht voor. Ze hebben dat spul en ze willen het kwijt, zowel Janssen als AztraZeneca. Dat zijn ook veel goedkopere vaccins dus het is ook nog een geldkwestie. Ze hebben genoeg andere vaccins want Diederik Gommers, ook vaak op tv heeft aangegeven dat de overheid een mensen een keuze moet geven omdat het belangrijk is dat iedereen gevaccineerd is.
   Maar blijkbaar vindt de overheid dat helemaal niet belangrijk als dat betekent dat ze meer geld kwijt zijn aan het duurdere Pfizer en Moderna.

   17 dagen geleden

   Geef een reactie

   • vrouw68
    16 dagen geleden

    Bedankt voor je reactie. Ik zou er alles voor over hebben om het Pfizer vaccin te mogen halen. Hopelijk komt er toch een moment dat keuze mogelijk is. Ik zie niks in AstraZeneca of Janssen. Heel verdrietig dat iemand die er zo bang voor is, geen andere optie heeft dan maar af te wachten en dus het risico te lopen op besmetting. Het voel voor mij ook zeker als B kwaliteit.

    16 dagen geleden

    Geef een reactie