Registeren Inloggen
Bezorgde Nederlander
Bezorgde Nederlander
meer dan een maand geleden

Komt deze tweede CORONA golf dit Kabinet eigenlijk wel goed uit?

meer dan een maand geleden

Door de slappe maatregelen die alleen in Nederland genomen worden om het virus in te dammen ga je onbewust denken dat deze tweede golf wel eens dit Kabinet goed uit zou kunnen komen.
De cijfers stijgen schrikbarend en een nog grotere sterftecijfer( voornamelijk onder oudere risicopatiënten) dan in het voorjaar is bijna onvermijdelijk.
De altijd terugkerende problemen met de pensioenen en de AOW in Nederland worden dan vanzelf opgelost en de jongeren hoeven zich dan geen zorgen meer te maken dat zij, zoals ze vaak zelf zeggen, meebetalen voor de ouderen!
Natuurlijk heeft dit Kabinet ook altijd nog de TRIAGE- regel achter de rug als de IC´s dadelijk te vol gaan lopen. Dit snel in elkaar geflanste handboek over wie er voor zullen gaan straks op de overvolle IC heeft al een alinea dat straks de ouderen geweigerd zullen worden, zodat de jongeren nog wat van hun leven kunnen maken.
Deze ouderen leveren zeg maar geen bijdrage meer voor onze maatschappij en kunnen daarom beter thuis met familie sterven.
Dat de ouderen dit virus voornamelijk van de jongeren oplopen die de teugels flink hebben laten vieren in de vakantie wordt derhalve even vergeten.

Met strijdbare groet,

Bezorgde Nederlander

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Beste bezorgde Nederlander
   Wat u zegt daar heb ikzelf ook weleens aan gedacht , wie zal het zeggen . Van het kabinet zelf zullen we dit nooit te weten komen wat er precies in hun hoofden omgaat maar ze weten evenals ons wat de entlosung ooit was in de geschiedenis met de joodse gemeenschap . Misschien halen ze zo’n zelfde truk nu uit met ons de oudere bevolking nobody knows . Ze struikelen over elkaar met racisme dit en dat en afschuw , maar ze doen exact hetzelfde naar ouderen , begrijpt u ze nog ik niet ?

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Dit snel in elkaar geflanste handboek , exact dat is wat het is , verdient 1-plek op de vuilstortplaats . 10 jaar Rutte de ene ellende na de andere voor de ouderen onder ons . Gemanipuleer met de evolutie , iedereen heeft op school er wel eens les in gehad . Dus we weten dat echte merkbare veranderingen in de evolutie pas na honderden duizenden jaren echt een feit kan zijn . En wat zegt Rutte we worden allemaal steeds veel ouder , de dag erop stonden de kranten er bomvol mee . Meteen raak in het straatje van het kabinet uiteraard dus effe later wordt de AOW-leeftijd opgehoogd . Mensen die al op hun laatste benen liepen richting 65 , kregen een nog grotere hobbel te verwerken , te danken aan Rutte en consorten . Dus dit was gewoon om de staatskas te spekken simpel spaarde bergen AOW uit . Mevr Pia Dijkstra ging organen hamsteren tussentijds met haar Donorwet , Nu wil Jesse Klaver
   10000,00 euro schenken aan iedere jongere , komt er feitenlijk op neer dat de ouderen dit betalen met langer doorwerken doordat de AOW-leeftijd is opgehoogd . Mevr: Singrit Kaag wil dat we meer bevoegd heden gaan over dragen aan de EU in Brussel . Dus de houdbaarheids datum (THT) van dit kabinet is allang verlopen idem die van Rutte . Begin eerst maar eens de kinderen die op school zitten in Nederland met honger zoals van alleenstaande ouders te verhelpen . Dat corona een welkom geschenk is voor het kabinet snap ik dondersgoed , hoe meer ouderen hierbij het leven laten hoe dikker de staatskas . Ben blij dat u “Bezorgde Nederlander” dat u dit onderwerp heeft aangesneden .
   Ik vind nog steeds dat we de EU moeten verlaten zoals de Engelsen ons voor zijn gegaan .
   Dus corona de Nederlandse versie van de ËNTLOSUNG mbt ouderen ongeacht religie , absoluut .

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Vergeet ook niet dat dit hele EU-lidmaatschap in feite neer komt hetzelfde als een eeuwig durende lening aangaan waar je als land nooit meer van afkomt . Dus wel steeds miljarden aan betalen ieder jaar maar er word nooit afbetaalt . En wij als gewone Nerderlanders zijn hierin gemoffelt , dus ik zeg stoppen met die EU idem als de Engelsen . Aan meneer Jesse Klaver : geld krijg je nergens in geen enkel land cadeau , daar zul je gewoon voor moeten werken zo is het altijd al geweest.
   Ik hoop hiermee de ouderen onder ons bewust te laten na denken en al helemaal ten aanzien voor de verkiezingen volgend jaar .

   meer dan een maand geleden