Registeren Inloggen
GerritJansma
GerritJansma
meer dan een maand geleden

Korting bij Lidl

meer dan een maand geleden

Bij Lidl kun je korting krijgen op bepaalde boodschappen. Voorwaarde is wel dat je de Lidl app. op je telefoon hebt staan. Maar veel mensen, waaronder ouderen hebben geen smart telefoon en kunnen deze korting niet krijgen. Contact gehad met Lidl die er naar zouden kijken. Misschien al te verwachten; nimmer meer wat van Lidl gehoord.Bij AH etc. krijg je korting op je boodschappen via een klantenkaart, maar Lidl wil hier niet aan. Hoe denkt u hier over?

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Idem dito als hierboven , een mobiel is om te bellen en gebeld te worden maar niet al die frutsels oftewel appjes en meer van dergelijke rotzooi op te zetten . Een enkel keer een foto maken of een sms versturen maar daar blijft het ook bij . Een mobiel dus , die smart toestellen zijn niet het meest geschikt en zal het ook nooit worden ook ondanks alle het gepusch van allerlei kanten , simpel weg het scherm is te klein en toetsenboord dat alles werkt gewoon niet bepaalt lekker en al helemaal niet voor ouderen .

   meer dan een maand geleden
   • GerritJansma
    meer dan een maand geleden

    Hallo beste mensen; het gaat niet om de app, het gaat er om dat klanten van Lidl die wel die app op hun telefoon hebben korting krijgen en u, die niet die app hebben, een hogere prijs laten betalen voor het zelfde artikel. Men kan ook met iets als een bonuskaart werken zoals Ah. Maar Lidl wil dit niet dus “dwingt”men de klant of: de app te installeren of indien u NIET beschikt over een smart telefoon dus een hogere prijs moet afrekenen aan de kassa.

    meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Wel ik denk er zo’n beetje ook over dan maar geen korting , ik laat me niet dwingen door geen enkele grootgrutter of wat dan ook . Buitendat wat zal dat voordeel opleveren een simpele grijpstuiver soms , dat is het me niet waard . En ook smartfones zo’n ding heb je voor jezelf of je hebt er geen , dat moet iedereen zelf weten . Dat kan nooit verplicht of iets dergelijkers worden en dat is maar goed ook . Heel veel ouderen kunnen er geeneens mee omgaan , het is simpel een veredelde gadget en meer niet .

   meer dan een maand geleden