Registeren Inloggen
mvdburg1971
mvdburg1971
meer dan een maand geleden

Kosten Dierenarts

meer dan een maand geleden

Onlangs ben ik naar een dierenarts gegaan waar ik gewoon schrok van de rekening bij Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn. Mijn hond volede zich niet lekker overgeven en ziek. Afspraak gemaakt, normaal ga ik naar een andere dierenarts maar dat is wat verder weg. Ik kom keurig op tijd gewoon doordeweeks op een dinsdag, ben nog geen 10 min binnen geweest, hij kreeg 1 pijnstiller injectie en een misselijkhiedsmiddel injectie. 136 euro, ik schrok gewoon, consult was al 55 euro, ik heb mijn andere dierenarts gebeld en de situatie uitgelegd daar is een consult 38 euro, ik vind dit gewoon uitbuiterij van de dierenarts in Apeldoorn.

Het wordt tijd dat hier iets aan gedaan wordt, ik kan het best betalen en heb alles over voor mn honden maar dit is echt onbeschoft. Niet iedereen heeft het zo breed, en mensen gaan door het vuur voor hun huisdier!

  • Debree
   meer dan een maand geleden

   U kiest zelf voor uw bezoek aan een andere dierenarts. Vervolgens gaat u de prijzen onbeschoft noemen, los van dat mij niet duidelijk is of u die van tevoren kende.
   Als u uw hart wilde luchten dan is dat dus gelukt. Voor het overige zijn tarieven vrij. Volgende keer gewoon beter opletten en geen onnodige stennis maken over wat eraan gedaan moet worden.

   meer dan een maand geleden