Registeren Inloggen
Mike-Kruk
Mike-Kruk
meer dan een maand geleden

Laagsteprijs garantie TUI

meer dan een maand geleden

Ik heb een vakantie geboekt bij TUI voor eind december.
Nu zag ik dat dezelfde reis op Kras goedkoper is, we weten allemaal dat dit hetzelfde bedrijf is als TUI maar dan onder een andere naam.

Omdat de reis op Kras voordeliger is heb ik via Social Media aangegeven dat de prijs elders goedkoper is en er in de voorwaarden niet duidelijk aangegeven staat dat Kras uitgesloten is (zie: https://www.tui.nl/campagne-voorwaarden/?id=3 >> TUI garanties >> Voorwaarden Laagsteprijsgarantie) echter geven zei zelf aan, ik citeer; Er staat aangegeven dat het product bij een andere reisaanbieder aangeboden moet worden. Kras is ons eigen product en dus niet een andere aanbieder
Ik vind het vreemd want het zou dan toch duidelijk in de voorwaarden moeten staan? Kras is toch uiteindelijk een aparte onderneming?

Wat kan ik doen?

  • Debree
   meer dan een maand geleden

   Ik wist niet dat Kras hetzelfde bedrijf is als TUI. U schijnbaar ook niet, want u eindigt met de opmerking dat Kras toch uiteindelijk een aparte onderneming is. Samengevat: TUI biedt reizen tegen verschillende prijzen aan bij de eigen onderneming. Vandaar dat ze vasthouden aan hun goedkoopste prijs garantie.

   meer dan een maand geleden