Registeren Inloggen
Geraldinezomer
Geraldinezomer
meer dan een maand geleden

Levering dpd

meer dan een maand geleden

Ik zag de uitzending over de klachten van dpd.
Een paar weken geleden heb ik een snelkookpan verstuurd, toen de ontvanger hem uit de verpakking haalde, was het handvat kapot! ( ik heb een foto van voor het verzenden)
Ik heb een klacht ingediend bij dpd, zou binnen 24 uur een reactie krijgen, maar tot vandaag nog geen reactie…
Hopelijk kan dit in het rijtje van ‘zo ga je niet om met je klanten!
Gr. Gpz

  • Elfie
   meer dan een maand geleden

   ik heb al meerde malen achter mijn paketten moeten bellen ik woon op 1 hoog ( 2 trappen op ) en wanneer de paket zwaar of groot is dan ben ik spontaan of niet thuis of zijn ze gewoon mijn paket kwijd geraakt
   laatste keer makten ze helemaal spannend het was mooi weer ik zat buiten op de galerij te wachten op de DPD ( had weer een zwaar paket besteld ) na 1 uur hebben zitten wachten op de DPD keek ik op mijn email en er stond ,bezorgd !
   wat zelfs nog spannender was ,ik had er zelfs voor getekend!
   ik heb DPD gebeld en u raad het al volgen hun systeem was het bezorgd en ik moest maar contakt opnemen met de verzender ik heb dat gedaan en ook zei zagen dat ik getekend had na een aantal emails hebben ze me het wel opnieuw nageleverd en ik vroeg of ze dat niet meer via DPD konden sturen ik kreeg als andwoord dat dat helaas niet gaat omdat het systeem uitmaakt via wie het word verstuurd.
   wanneer het een enkele keer wel word bezorgt is het alsof ze er eerst 10x overheen hebben gereden omdat het meer op een vodje lijkt dan een kartonnen doos

   Gr Elfie.

   meer dan een maand geleden