Registeren Inloggen
Johanleonard
Johanleonard
meer dan een maand geleden

Links lopen

meer dan een maand geleden

Op gecombineerde fiets/wandelpad is het uitermate belangrijk om links te lopen. Zeker met de huidige zeer stille elektrische fietsen en scooters welke u met hoge snelheid van achteren benaderen. De kans dat u schrikt van iets dat u plotseling passeert ( helemaal als u als duo naast elkaar loopt, altijd fout!) en een stap opzij doet maar dan net naar de verkeerde kant, kan desastreuze gevolgen hebben. Om nog maar te zwijgen tezamen met een (loslopende -altijd fout!) hond. Links lopen betekent: op jouw weghelft zie je verkeer aankomen en kun je tijdig opzij gaan en verkeer wat op de andere weghelft “achterop” komt kan met minder zorgen gewoon doorrijden, zowel als fietser en wandelaar blijf ik mij verwonderen over oud en jong -breed uit- op de rechterzijde.

  • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
   meer dan een maand geleden

   V.w.b. het gecombineerde fiets-/wandelpad heeft u gelijk.
   Ik heb een aanvulling:
   Het zou ook erg fijn zijn als stoepen/trottoirs/wandelpaden NIET worden gebruikt door fietsers/scooteraars/bromfietsers/steppers e.d.

   meer dan een maand geleden
   • Johanleonard
    meer dan een maand geleden

    Hoogst irritant ! Mag ik nog even zeuren: ik loop veel alleen maar waarom moet ik altijd ivm met een beetje afstand houden voor tegemoetkomende koppels de berm in? Wat zou het fijn zijn als die koppels even achter elkaar gaan lopen. Soms heb ik het daar helemaal mee gehad, tel tot tien en blijf genieten.

    meer dan een maand geleden
  • eeerrrff
   meer dan een maand geleden

   Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details
   E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com
   WhatsApp of bel: +2349076034359
   Ik deel dit om anderen te helpen en heeft anderen geholpen door hun getuigenis

   mevrouw Claudia Michalski

   meer dan een maand geleden