Registeren Inloggen
piet 1953
piet 1953
meer dan een maand geleden

locatie boosterprik

meer dan een maand geleden

Online geprobeerd een afspraak te maken voor de boosterprik. Wat blijkt kan deze prik op minimaal 20 km afstand halen. Terwijl er ook een prik locatie op nauwelijks 1 km van mijn woonhuis ligt.

  • Debree
   meer dan een maand geleden

   Probeer gewoon te bellen. 0800 7070. Ik ben van ’48. Vorige week donderdag belde ik rond half elf. Na een kwartier in de wacht een aardige mevrouw aan de lijn. En ’s middags om vijf uur was mijn booster binnen op 6 km. van mijn huis…

   Denk ook eens aan het tijdstip: Volgens mij zijn ze tot 20.00 uur bereikbaar. Probeer dan eens tien minuten eerder. Zo heb ik in mei ook mijn eerste afspraken gedaan. Ik belde om tien voor vijf en tien minuten later had ik twee afspraken. Zelfde locatie.

   Ik heb dus nooit iets online gedaan of geprobeerd…

   meer dan een maand geleden
  • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
   meer dan een maand geleden

   U kunt ook telefonisch een afspraak maken.
   Bel dan met de GGD via 0800 – 7070.
   Dit nummer is 7 dagen per week open van 8.00 tot 20.00 uur.

   Als u een uitnodiging voor vaccinatie bij uw huisarts heeft ontvangen, maakt u een afspraak met uw huisarts.

   meer dan een maand geleden
  • Justme58
   meer dan een maand geleden

   Dit hadden wij dus ook, 30 tot 40 km verderop terwijl ook hier een hele grote priklocatie is.
   Omdat dit de vorige keer bij de gewone vaccinatie ook zo was wist ik dat je gewoon moet uitloggen, en opnieuw proberen. Bij de 2e poging kreeg ik gewoon de priklocatie in mijn eigen woonplaats. Begrijpen doe ik het niet, waarom je die optie niet gelijk krijgt maar je kan dus gewoon blijven proberen en dan lukt het echt. Een vriendin die in een andere woonplaats woont had precies hetzelfde probleem. Die kreeg ook een locatie die kilometers ver van haar woonplaats was terwijl de grote priklocatie bij haar praktisch om de hoek is. Die is ook blijven proberen en kwam uiteindelijk bij de gewenste locatie uit.

   meer dan een maand geleden