Registeren Inloggen
Gerard67
Gerard67
23 dagen geleden

Merkwaardig verschijnsel reizen en de aflopende corona

23 dagen geleden

Het forum staat vandaag de dag bomvol met klachten over geboekte reizen . Vele boekers worden door de reisbrance in het ongewisse gelaten . Reizen worden geanuleerd of op andere manier aangepast , kortom het is 1 chaos . Iedere reis organisatie maakt z`n eigen kleine regeltjes om maar niet te hoeven refunden .
Gisteren op TV werd verteld van jamaar als we alle mensen moeten terug betalen gaan we failliet . Dus met andere woorden de consument schiet erbij in en kan fluiten naar z`n geld , en dit alleen om een reis bedrijf overeind te houden dat is toch al te gek voor woorden .

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Je boekt om een reis te maken , maarrrr niet om een reis bedrijf overeind te houden zoals de overheid geld heeft betaalt om de KLM overeind te houden . Zo zout heb ik het nog nooit mee gemaakt .

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Ik vermoed dat de reiswereld dit jaar onder andere door corona niet veel winst gaat omzetten en ook volgend jaar niet gezien hun houding wat ik er allemaal over lees . Dit is een soort van negatieve reclame voor hun en dat hebben ze zelf veroorzaakt door hun starre houding . De consument vergeet en vergeeft dat niet .

   meer dan een maand geleden