Registeren Inloggen
Arno61
Arno61
meer dan een maand geleden

Misbruik Corona Voucher

meer dan een maand geleden

Geachte heer of mevrouw,
Op 12-1-2020 heb ik met Corendon een overeenkomst gesloten voor een pakketvakantiereis met boekingsnummer 4231512 met de dan geldende algemene voorwaarden. Vanwege een ernstig auto ongeluk op 2-2-2020 heb ik mijn vakantie moeten annuleren en heb daar €1538,00 aan annuleringskosten voor moeten betalen.
Tot mijn verbazing ontving ik i.v.m. de coronacrisis een voucher. Aangezien mijn annulering niets met de coronacrisis te maken heeft en ik uw gemaakte kosten geheel voor mijn rekening neem middels de betaalde annuleringskosten ben ik van mening dat de voucherregeling hier op niet van toepassing is.
Tevens is de Voucher niet gedekt door de ANVR omdat deze niet Corona gerelateerd is
Door het auto-ongeluk kan ik voorlopig niet vliegen en zal ik volgend jaar nog een aantal operaties moeten ondergaan waarvan de uitkomst nog heel onzeker is.

  • Arno61
   meer dan een maand geleden

   Ik heb op 2-2-2020 een auto ongeluk gehad en heb op 12-5-2020 mijn reis op advies van de behandelende chirurg geannuleerd.

   meer dan een maand geleden
  • Arno61
   meer dan een maand geleden

   Beste Dagmar,
   Ik zal het nog eens uitleggen
   ik heb voor ruim € 5000,00 een vakantie geboekt en deze wegens het auto ongeluk moeten annuleren bij Corendon betaal je dan 35% annuleringskosten het bekende bedrag van €1538 deze dekt de reisverzekering echter blijf er dan een bedrag van € 3500 over, welke Corendon dan volgens hun voorwaarden binnen 14 dagen terug moet storten.
   Over het laatste bedrag gaat de discussie ondanks de betaalde annuleringskosten scheept Corendon mij af met een voucher van € 3500
   Als Corendon failliet gaat is deze voucher niet gedekt omdat deze niets met Corona te maken heeft

   Ik hoop dat het je nu duidelijk is

   meer dan een maand geleden