RegisterenInloggen

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Redactie Meldpunt 3 dagen, 4 uur geleden.

teleurgesteld in max
teleurgesteld in max
4 dagen geleden

misbruik incasso

4 dagen geleden

ik had op een jaar abonnement aanbieding gereageerd waar ik de mogelijkheid van een éénmalige incasso had aangegeven, echter de aanbieder maakte er een doorlopende incasso van, lijkt volgens mij op oplichting. In een tel. gesprek met dit bedrijf werd mij verteld dat dit zij, in tegenstelling wat de coupon aangaf, geen éénmalige incasso kent en dat ik na een jaar het abonnement zelf kan opzeggen. Het betreft het bekende max magazine, een vereniging voor 50+.. Doet u goed mijnheer slagter, maar niet heus!

 • Redactie Meldpunt
  3 dagen geleden

  Dag heer / mevrouw,

  bedankt voor uw reactie. Wat goed dat u dit meldt. Ik stuur uw melding direct door naar de desbetreffende afdeling binnen Omroep MAX met het verzoek om onze werkwijze tegen het licht te houden. Wij komen ook graag nog even persoonlijk met u in contact. Wij sturen vandaag een e-mail naar het adres waarmee u zich geregistreerd heeft op ons forum. Wij hopen dat u op deze e-mail reageert. Vriendelijke groet, Redactie Meldpunt

  3 dagen geleden

  Geef een reactie