Registeren Inloggen
Michel E
Michel E
meer dan een maand geleden

Misleiding! Leeftijdsgrens 30 jaar booking accommodatie Nice niet goed zichtbaar onderaan de pagina dicht geklapte appartementsvoorwaarden.

meer dan een maand geleden

Consument helpen door uitzonderlijke leeftijdsgrens eerst je leeftijd door te geven.Beoordeling kunnen plaatsen ook bij annulering

  • Michel E
   meer dan een maand geleden

   2 Steps From Sea – Apartment 2 Bedroom – Kitchen – Wifi – Tramway – Air Conditioner – INTERNATIONAL TV – UNLIMITED MOVIES SERIES geboekt voor 1 nacht.vooruit betaald geen geld retour bij annulering niks mis mee,maar hier komt het addertje onder het gras leeftijd grens 30 jaar! Dit is pas vermeld helemaal onder aan de pagina in het dichtgeklapt info Appartementsvoorwaarden.Dus niet overzichtelijk en misleidend wie verwacht dit nu dat je boven de 30 jaar moet zijn.Binnen 15min na contact met de verhuurder en booming.con op aanraden van de verhuurder accommodatie geannuleerd.Werd beloofd als wij dit snel zouden doen hij het weer kon verhuren en hij ons zou terugbetalen,ook door booming.com bevestigd dat geld retour zou gegeven worden.Je raad het vast niets van waar beide houden voet bij stuk en geven ons geld niet retour.oplichterij is het gewoon! Ik zei dat ik in een revieuw zou plaatsen om overige mensen hiervoor te waarschuwen.No way, je kan geen revieuw plaatsen als je geannuleerd hebt! Gebeld met booking ik zei dit klopt toch niet ik krijg de melding u bent niet uitgenodigd om een beoordeling te plaatsen.Klopt mevrouw u heeft geannuleerd.Nee dit kan toch niet dus jullie doen bewust mee om geen reële beoordelingen te mogen plaatsen.Misleiding alleen positieve beoordelingen komen er.Dus je kan niemand waarschuwen! Gaf aan hun aan dat dit een uitzonderlijk geval was wie verwacht er nu een leeftijd van 30 als voorwaarde,dit mogen ze dan beter aangeven boven aan en middels een leeftijd in te voeren voor je je boeking kunt afrekenen bij deze! Denk je echt dat ze dit gaan verbeteren denk het niet! Vroeg de dame van de klantenservice heeft u hiervan gehoord 30 jaar grens is dat normaal? Ja mevrouw heel vaak …..! Ze spelen onder een hoedje met zulke partners die een gat gevonden hebben om consumenten te bedriegen door misleiding.Mooi geld verdiend met niks verhuren.Vraag me af hoeveel mensen er nog meer ingetrapt zijn.Wees gewaarschuwd! Ik ga overal waar ik kan mijn ervaring delen van deze oplichting.Tevens ga ik een melding bij ACM consuwijzer op deze link plaatsen https://www.consuwijzer.nl/reizen-en-accommodaties/klacht/ik-heb-een-klacht-over-mijn-pakketreis-accommodatie-wat-nu op Trustpilot,Radar en alle andere klachten links waar ik maar kan.We moeten elkaar helpen door ons verhaal te delen.Want wij als consument zijn hier de dupe van en booming.com staat niet aan onze kant.Zeer slecht.Grote bedrijven als zij zouden hier niet aan mee moeten doen en naar onze klachten luisteren en er wat mee doen!! Dit mag tevens beter in de wet opgenomen worden.

   meer dan een maand geleden
   • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
    meer dan een maand geleden

    Wat wilt u beoordelen?
    Een accomodatie waar u niet geweest bent moch gebruik van heeft gemaakt.
    De regels voor een beoordeling zijn helder en duidelijk op Booking.com:
    Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt.
    Resp.
    De beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen en meningen van klanten die via de website van Booking.com een reservering hebben gemaakt in dit hotel en na hun verblijf een vragenlijst hebben ingevuld. Dit zijn géén beoordelingen van medewerkers van Booking.com of van gasten die in het hotel hebben verbleven die niet via Booking.com hebben gereserveerd.

    U voldoet aan geen van de gestelde vereisten.

    meer dan een maand geleden
   • Max Pay
    meer dan een maand geleden

    Ook ik wordt een beetje triest van dit verhaal. Zo ik het lees had u de voorwaarden niet helemaal goed gelezen. U wilde dan annuleren maar er stond in de voorwaarden dat dit niet kon. U schrijft dat u dat wist! Vervolgens mag u geen recensie plaatsen. Zoals SuperBitch ook schreef… U bent er niet geweest!! U doet mij denken aan een kind dat zijn zin niet krijgt en stampvoetend op de grond staat te trappen. Dus maar lekker “overal waar u kunt” de boel afzeiken. Stoer!!!

    Het is begrijpelijk dat er, voor sommige boekingen, een leeftijdgrens is. Heb je net alles piekfijn voor elkaar, huurt een studentenfeestje jouw appartement. Biertje, pilletje, er sneuvelt het een en ander enzovoort. Ik kan mij goed voorstellen dat een verhuurder dat wil voorkomen. Ook wij staan niet graag op een “kindvriendelijke camping”. Van vroeg tot laat gekrijs, faciliteiten waar je voor betaalt maar niet gebruikt zoals animatie-teams, zwembaden, glijbanen enz. Is dat discriminatie? Nee, we zijn blij dat ze dat vermelden (dan rijden we door). Gaan we dan over het internet roeptoeteren hoe slecht die camping is? Nee, we zijn ouder dan 30 en dan ben je anders opgevoed?
    Sorry…. ik schiet uit de slof…waarvoor excuus…

    meer dan een maand geleden
  • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
   meer dan een maand geleden

   Michel E,

   Booming.com??
   Is het niet: Booking.com?

   Er worden wel meer uitzonderingen gemaakt: geen groepen, geen vrijgezellenparty, geen kinderen, jongeren alleen onder begeleiding toegestaan etc. Dat is echt wel te begrijpen als de accomodatie niet kinder- of hufterproof is o,i,d. En nog weten groepen, zelfs van gerenommeerde bedrijven, een hele accomodatie te ruïneren.

   Steek hand in eigen boezem alvorens u de schuld bij een ander probeert te leggen:
   De ‘appartementsvoorwaarden’ en ‘belangrijke informatie’ staan op de eerste pagina op Booking.com en het is echt aan de boeker om deze te openen en te lezen voor er geboekt wordt.
   Dat heeft u zelf duidelijk nagelaten.

   U claimt nu een toezegging voor ‘geld terug’: heeft u dit zwart op wit en zo ja, onder welke voorwaarden?

   Ik heb zelf ook weleens via Booking.com geboekt en heb voor de boeking alle info gelezen.
   Dan voorkom je nl. ‘verrassingen’; helemaal als er duidelijk gecommuniceerd wordt dat er geen geld wordt terugbetaald.

   meer dan een maand geleden
   • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
    meer dan een maand geleden

    Aanvulling op bovenstaande reactie;
    By the way: leeftijdsgrens 30 jaar?
    En die heeft u nog niet bereikt??

    meer dan een maand geleden