RegisterenInloggen
Bezorgde Nederlander
Bezorgde Nederlander
19 dagen geleden

Moeten wij niet net als Oostenrijk alleen de ongevaccineerden in LOCKDOWN brengen

19 dagen geleden

In Oostenrijk en omringende andere Europese landen worden de Coronamaatregelen veel strenger aangepakt en wordt er niet zo lang bureaucratisch geouwehoerd over de tijd die er moet zitten tussen de griepprik en de boosterprik of tussen de covid en boosterprik. Wat een zwalkbeleid en fouten van Rutte 3. In Spanje zijn ze al begonnen met de booster en in Frankrijk mag je nergens meer heen als je voor 15 december je booster niet hebt gehad naar toe.
In Oostenrijk hebben ze als eerste land weer een gedeeltelijke lockdown.
Hier mogen de ongevaccineerden nergens meer naar toe naar geen winkel geen shop, geen evenement alleen als je voor je werk moet mag je naar buiten de rest moet absoluut binnen blijven.
Dit moet hier ook gaan gebeuren duw die 2G er door niet wachten met die wet doorduwen die handel en weg met dat urenlang vergaderen.
Nederland leert niet al bijna 2 jaar looppt De Jonge en consorten achter de feiten aan.
Weg met dit afbraakkabinet en hopen dat er niet te veel onnodige komen te overlijden die op een wachtlijst staan.
Shame Rutte shame De Jonge jullie moeten de ogen uit je kop schamen……….

  • Bezorgde Nederlander
   19 dagen geleden

   UPDATE
   Vandaag dus ingegaan in Oostenrijk die lockdown.
   Probleem voor wintersporters met Janssen -vaccin, die mogen er met ingang van 3 januari 2022 niet meer in, want Oostenrijk accepteert Janssen niet.
   Daar gaat je duurbetaalde wintersport vakantie.
   Nou ja deze groep was wel in het verleden verantwoordelijk, evenals de Carnavalsvierders in Brabant voor een enorme Corona -superspreader.
   Dus misschien wel goed voor Nederland deze maatregel van de Oostenrijkse Bondskanselier.

   Update Janssen vaccin
   Lareb heeft veel meldingen van de abnormale bijwerking van Janssen vaccin van acute ruggemergontsteking bij patienten die met Janssen of Astra Zenica zijn gevaccineerd.

   19 dagen geleden

   Geef een reactie

   • SuperBitch
    19 dagen geleden

    Correctie:
    Oostenrijk voert vanaf maandag een lockdown in voor iedereen die niet gevaccineerd is.

    In Nederland lezen we vandaag:
    Tienduizenden valse QR-codes in omloop na grootschalige fraude GGD Schiphol.
    Door grootschalige fraude bij de GGD-locatie op Schiphol zijn er tienduizenden valse QR-codes in omloop. Twee vrouwen en een man zijn opgepakt op verdenking van het aanmaken van valse QR-codes, die vervolgens werden verhandeld.
    Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws. Het Openbaar Ministerie bevestigt dat er drie mensen zijn aangehouden op verdenking van fraude met QR-codes. De drie medewerkers, die via een uitzendbureau door de GGD zijn ingehuurd, hadden toegang tot het systeem om QR-codes aan te maken.Eén van de verdachten wordt ervan verdacht haar wachtwoord te hebben afgegeven waarmee kon worden ingelogd op het systeem waarmee zij werkte, waarmee anderen QR-codes konden aanmaken.
    Bron: RTL Nieuws

    En

    Ook vervalste scanner-app CoronaCheck in omloop.
    Na een nagemaakte CoronaCheck-app is er nu ook een frauduleuze scanner-app in omloop, bevestigt het ministerie van Volksgezondheid. Met de scanner-app kunnen aan de deur de coronapassen worden gecontroleerd.
    De valse scanner-app kleurt bij alle QR-codes groen, ook al zijn ze verlopen, geblokkeerd of zijn het zelfs codes die helemaal niet afkomstig zijn van de CoronaCheck-app. Volgens de makers is hij bedoeld voor ondernemers die mensen niet willen “buitensluiten”. De valse scanner-app toont zelfs de juiste initialen als mensen met een legitieme QR-code worden gescand, beloven de makers.
    Bron: NOS

    Sorry, maar dan hoop ik dat Overheid hier in Nederland ook eens harde maatregelen oplegt aan degenen die zich aan het voorgaande schuldig of er gebruik van maken. Het kan niet zo zijn dat een klein groepje onwillenden het hele land gegijzeld houdt, de vrijheid van menigeen beperkt en het zorgstelsel overbelast. Al maanden tracht men het met de zachte hand te doen, maar die aanpak zet geen zoden aan de dijk.In het hyper-individualistische Westen zijn we tegenwoordig zo verwend door alle rijkdom, voorspoed en vrijheid dat we alle realiteitszin uit het oog zijn verloren. Bij keuzes horen niet alleen rechten, maar er hangen ook consequenties aan.

    19 dagen geleden

    Geef een reactie

  • Bezorgde Nederlander
   17 dagen geleden

   Je hebt helemaal gelijk Super Bitch, dit is zo´n slap beleid weer.
   Ik heb het nu helemaal gehad met die antivaxxers die alle realiteitszin uit het oog verloren hebben.
   Ik ben dadelijk hier voor een paar maanden weg uit dit zwalkende poldermodelland.
   Portugal, Spanje, Frankrijk zijn al poosje bezig met vaccineren al 37 miljoen en 2 miljoen booster prikken in Spanje met bevolking van 48 miljoen inwoners. je kan daar nu beter zijn dan hier in dit bekrompen landje……… gaat u mee…….

   17 dagen geleden

   Geef een reactie

  • WytskeVisser
   12 dagen geleden

   Ik mag officieel gezien de prik niet, dat wordt m’n dood. Zelfde aandoening als m’n moeder en die is na nog geen 10 minuten een Pfizerprik gehad te hebben een kasplantje. Oeps. Foutje. Al maanden leeft ze zo.

   Morgen 14u. neem ik de prik.
   Tja. Laat de ander mij maar vermoorden. Ipv suïcide by Cops: suïcide by nurses.

   Beter dat dan de hele dienstregeling van NS aan gort.

   En uiteraard houdt ik me wijselijk stil morgen. Ik wens ze alvast veel plezier morgen.

   12 dagen geleden

   Geef een reactie