RegisterenInloggen
Gerard67
Gerard67
25 dagen geleden

Nederland is op een glijdende Schaal naar beneden .

25 dagen geleden

Nederland glijd met duizingwekkende vaart af . Nederland is mijn Nederland niet meer nadat Pim Fortuin , Theo van Gogh kil zijn vermoord en nu ook nog Peter r de Vries in vreselijke toestand verkeert . En daarbij ook nog de boeren weg worden getreiterd uit Nederland is helemaal het toppunt keihard werkenden mensen van generatie op generatie . De boeren zijn voor Nederland het visitekaartje die zorgen voor een gigantische export van ons kikkerlandje . Ik vraag me uberhaupt of men dit in Den Haag uberhaupt wel beseffen of dat men slaps . Of zijn het slaven van build back better de word economic forum beweging geworden die deze stomme kreten lopen te maken . Onbegrijppelijk allemaal wat hier gebeurd . Ik ben op leeftijd dus vermoedelijk zal het mijn tijd wel uitdienen maar ik hou m’n hart vast voor de jongeren .

  • Debree
   24 dagen geleden

   Oh ja, even ter verduidelijking: Boeren moeten dus niet blijven lopen roepen dat ze Nederland voeden. Want 85% van hun productie gaat de grens over. Hoog tijd voor verduurzaming dus.

   24 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   23 dagen geleden

   Ook met de export word geld verdiendt tbv Nederland , denk aan werkgelegen heid , slachthuizen en vervoer chauffeurs . Er hangt een hele bedrijstak aan vast. Verduurzaming is prima , maar niet ten koste van alles .

   23 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Superbitch
   20 dagen geleden

   Ja hoor, zelfs op dit forum glijdt het af.
   Dan weer kun je een stofje kopen dat van wit papier geldbiljetten maakt, dit weekend kun je een toelatingscertificaat voor de universiteit kopen.
   Uiteraard komen de aanbieders allemaal uit verre landen…….
   Dus ja; Nederland glijdt af omdat Nederland lieden een podium geeft.

   20 dagen geleden

   Geef een reactie