Registeren Inloggen
LBX123
LBX123
meer dan een maand geleden

Niet geleverde bestelling

meer dan een maand geleden

Ik heb bij dealsbydeals.nl een bestelling geplaatst bij hen, enkele dagen later bestond de site niet meer ze hebben me laten weten dat hun site offline gehaald is door Shopyfi en dat ze de bestellingen niet meer kunnen opvragen.

  • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
   meer dan een maand geleden

   LBX123,

   Dat ziet er niet goed uit voor u en uw geld.

   Webshopchecker o.m. deze ’tekens aan de wand’;
   Domein bestaat 29 dagen
   Geen kvk nummer gevonden
   Webwinkel wordt niet in Nederland gehost
   Geen achterafbetaalmethode gevonden
   Geen keurmerk gevonden
   Geen geschillencommissie
   Geen telefoonnummer gevonden

   Als u iets heeft betaald maar het product nooit ontvangt, kunt u mogelijk aangifte doen bij de politie. Het kan zijn dat de leverancier zijn verplichtingen niet is nagekomen, maar niet de bedoeling had te frauderen. Voor hulp in dergelijke situaties kunt u terecht bij ACM ConsuWijzer.

   Wanneer u twijfelt over wat er gebeurd is, doe dan een melding bij de Fraudehelpdesk. De medewerkers kunnen u adviseren en naar het juiste loket verwijzen.

   Voordat u iets (ver)koopt via een handelsplaats of webwinkel, kunt u controleren of er bij de politie meldingen over deze (ver)koper zijn gedaan.
   Het gaat dan om bankrekeningnummers, e-mailadressen, telefoonnummers en internetadressen:Maar let op: geen melding betekent niet dat u geen risico loopt.

   Mogelijk is de (ver)koper nog niet bekend bij de politie of is het aantal zo laag dat de politie nog geen vermoedens heeft van een strafbaar feit.

   Via webshopchecker achterhaalt u snel en eenvoudig heel veel belangrijkd info en op Trustpilot vindt u reviews.

   Blijf dus altijd alert en gebruik uw gezonde verstand.
   Wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo.

   meer dan een maand geleden
   • Max Pay
    meer dan een maand geleden

    Als aanvulling op bovenstaande; Het domein is geregistreerd bij team.blue nl B.V. in Leiden. U kunt dit in uw, eventuele aangifte, vermelden. Zij (team blue) zouden de juiste gegevens moeten hebben van de registrator. Niet altijd succesvol maar ook proberen waard is een melding te doen naar adres: email@nl.team.blue waar u het misbruik kunt melden. Zij zouden dan, volgens hun eigen regels, een onderzoek moeten instellen. Helaas lijkt team blue, gezien het aantal “niet zuivere” domeinen die daar geregistreerd wordt / staan niet echt bekend als een registrator die echt controle uitvoert op de registranten maar… wie niet waagt….

    meer dan een maand geleden
   • Max Pay
    meer dan een maand geleden

    Extra aanvulling, de domeinregistratie (het DNS-record bij cloudflare) verwijst inderdaad door naar myshopify.com. Via hun website kunt u ook nog een klacht indienen maar gezien het aantal fake-shops en dropshippers daar… weinig kans.

    meer dan een maand geleden
  • maxvj
   meer dan een maand geleden

   Bekijk de klachten op google een volgende keer voordat u een schimmige site wilt bezoeken., dat scheelt u een hoop geld. Maar helaas: Bij bijna elke klacht over dealsbydeals staat: “Had ik die klachten maar eerder gezien”.

   meer dan een maand geleden