RegisterenInloggen
Ab van Leeuwen
Ab van Leeuwen
meer dan een maand geleden

Niet uit betalen vakantie voucher 1 jaar na datum

meer dan een maand geleden

Ik heb gisteren 19 Nov. contact gehad met de Vakantie Discounter over het nog niet uit betalen van de vakantievoucher, ik kreeg als antwoord, dat ik in de stapel lag MAAR dat zij niet eerder dan over ca. 6 maanden pas kunnen uit betalen!.
Ik vond het nogal vreemd dat zij nu met dit antwoord komen dan wat zij mij 3 weken eerder hebben bevestigd zie hieronder;

Belangrijke informatie over uw vakantie 22-10-2020
Beste heer van Leeuwen,

U heeft onlangs bij ons aangegeven dat u liever uw geld terug heeft i.p.v. een voucher óf u heeft aangegeven dat u het type reis dat u graag wilt niet kunt boeken met de voucher.

We zullen vanwege uw bericht binnen ca. twee weken de voucherwaarde storten op de rekening of creditcard waarmee u destijds heeft betaald.

Indien u oorspronkelijk een annuleringsverzekering had geboekt voor de geannuleerde reis, behoudt u hiervoor wel een voucher. We verwijzen u daarvoor graag naar de uitgebreide informatie. De voucher voor de verzekering vindt u in uw profiel.

We hopen dat u met het terugstorten van de reissom in de toekomst weer een reis bij ons zult boeken. Het voordeel is dat u nu uit ons gehele aanbod kunt kiezen.

We bedanken u voor uw geduld in de afwikkeling van uw voucher.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice dé VakantieDiscounter

P.S. U zult dit bedrag op uw rekeningoverzicht terugzien onder de naam Elmar en niet dé VakantieDiscounter.