Registeren Inloggen
keesverhoeven
keesverhoeven
meer dan een maand geleden

Nonvaccers

meer dan een maand geleden

Waarom wordt vaccinatie nog steeds niet verplicht.
k wil u melden wat dit voor gevolgen heeft. Vandaar overleed mijn buurman (weliswaar op hoge leeftijd) aan corona. Hij en zijn partner werden (3 x per dag) ondersteund door de thuiszorg. Nu woon ik in de bible-belt, waar een groot deel van de thuiszorgmedewerksters niet gevaccineerd zijn. Vragen of zij wel of niet gevaccineerd zijn leiden niet tot een duidelijk antwoord. Velen zijn er met mij van overtuigd dat de besmetting van hem èn zijn partner door hen is veroorzaakt. Vandaag dus met een fatale afloop voor hem. Tenenkrommend, met de vraag of hier geen sprake is van dood door schuld.

  • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
   meer dan een maand geleden

   Er is geen wettelijke grond voor verplichting.
   Zelfs deze week werd een voorstel tot “plicht” weggestemd in de Tweede kamer.

   Er zijn in Nederland een fiks aantal niet-gevaccineerden.
   Zij hebben om allerlei reden (niet alleen religieuze) afgezien van vaccinatie .

   Het is triest dat hierdoor (wellicht) meer besmettingen zijn aldanniet met fatale afloop.

   meer dan een maand geleden
   • Sylvana2
    meer dan een maand geleden

    Waarom mensen afzien van injecties is dat de injectie maar ong. 6 maanden beschermt. Daarna moet je weer iedere 2 maanden aan de booster. Bewezen is dat je weerstand door de injectie rap daalt. Je wordt ontvankelijk voor infecties en de corona. Daarom breekt in bijna alle verzorgingshuizen weer corona uit, vaak met fatale gevolgen. Ze hadden allemaal, ong. 6 maanden geleden, gedwongen, de injecties gehad. De geïnjecteerden worden nu uiterst besmettelijk. Daarom is en nu een oversterfte van 10.000 mensen.

    meer dan een maand geleden
   • ABP pensioen
    meer dan een maand geleden

    Hallo Sylvana2, u gaat met uw bericht wel erg kort door de bocht. De mensen die nu op de ic’s heel erg ziek zijn daarvan is 70 tot 80% NIET gevaccineerd.

    meer dan een maand geleden
   • FRATER
    meer dan een maand geleden

    ABP Pensioen – Dat is dus NIET waar; Mijn zoon is IC arts in diverse ziekenhuizen en volgens hem is het merendeel van de patienten die NU op de IC’s liggen GEVACCINEERD, 65 + en met onderliggend lijden.
    Slechts een enkeling is ONgevaccineerd.

    Men dénkt veilig te zijn met een vaccin, maar een vaccin maakt het éigen immuunsysteem zwakker , waardoor je dus eigenlijk veel vatbaarder wordt; óók voor andere virussen en infecties.
    Je kunt mét vaccin nog steeds besmet raken, ziek worden en ook anderen besmetten.

    De vaccins zijn nog tot medio 2023 in de testfase ……. dus er kan door helemaal NIEMAND beweert worden dat de vaccins absolute bescherming bieden en je niet meer ziek zal worden en/of niet meer op de IC zal belanden. Dat moet de komende anderhalf jaar nog allemaal gaan blijken.

    meer dan een maand geleden
   • ABP pensioen
    meer dan een maand geleden

    Goedenavond, moeten wij nu via dit forum een wel/nietes spelletje gaan spelen. Werk zelf in het ziekenhuis, gelukkig is het in het ziekenhuis van uw zoon beter te doen. Echter in het ziekenhuis waar ik werk lopen wij op ons tandvlees. En hier zijn het merendeel ongevaccineerde mensen die het behoorlijk letterlijk “benauwd” hebben.

    meer dan een maand geleden
   • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
    meer dan een maand geleden

    Sylvana2,

    U verkondigt klinkklare larie: niemand is in Nederland gedwongen gevaccineerd.
    Niet als kind (dan nemen de ouders/verzorgers de beslissing) en niet als volwassene (dan neem je primair zelf de beslissing en bij onvermogen degene die aangesteld is om je belangen te behartigen).

    En in uw reactie mis ik;
    -de bewust niet-gevaccineerden die op de IC liggen (dat zijn veelal jonge mensen)
    en
    -de bewust niet gevaccineerde zwangeren die niet allen zichzelf aan het risico bloot stellen om op de IC te belanden maar ook het ongeboren kind.

    Het is nog altijd zo dat gevaccineerde mensen zonder onderliggend lijden bij besmetting minder kans maken op een ziekenhuisopname (verpleegafdeling en/of IC-afdeling) en/of ernstige complicaties dan niet gevaccineerden.

    O ja, er is geen enkel bewijs dat door vaccinatie de weerstand daalt.

    meer dan een maand geleden
   • Sylvana2
    meer dan een maand geleden

    Wij beschikken nu over klokkenluiders. In verplegingshuizen worden de mensen gedwongen gevaccineerd. Anders kan de patiënt vertrekken. Dankzij onze klokkenluiders weten wij dat 70- 80% van de Patiënten op de I C’s en de verpleegafdelingen gevaccineerd zijn. Ook de oversterfte van 10.000 patiënten komt door gevaccineerden: ong. 80%. Iedere vrouw met een kinderwens of al zwanger is, weet dat ze geen schadelijke injecties of medicijnen moet nemen. Softenon drama! Er zijn nu veel miskramen en doodgeboren kinderen van vrouwen die toch geïnjecteerd zijn. De placenta laat los. De schaarste met de I C bedden wordt veroorzaakt doordat er een zeer groot tekort is aan gespecialiseerde verpleegkundigen. Deze zijn vertrokken naar de speciale klinieken. In Haarlem is er geen oogarts meer met bijbehorende verpleegkundigen in het gewone ziekenhuis. Het is zeer raadzaam om bv. Frontnieuws.nl te lezen en niet de angst zaai-leugens van de NOS.

    meer dan een maand geleden
   • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
    meer dan een maand geleden

    Sylvana2,
    U zit duidelijk op een verkeerd forum.
    U zit duidelijk op een verkeerd topic.
    U reageert grotendeels off topic.
    U verkondigt grotendeels verkondigt u larie.
    U propagandeert Frontnieuws en gelieerde groeperingen.

    meer dan een maand geleden
   • FRATER
    meer dan een maand geleden

    Super Bitch. Mijn zoon is IC arts in diverse ziekenhuizen en ook hij verteld dat het merendeel van de huidige IC patienten GEVACCINNEERDEN zijn met onderliggend lijden en slechts een enkele ONgevaccineerde.

    Mijn vrouw werkt in en verzorgingshuis ….. vorig jaar waren er in dat huis géén besmettingen, is er niemand overleden aan covid .
    Dit jaar zijn álle bewoners volledig gevaccineerd en sindsdien zijn er aan de lopende band besmettingen onder de bewoners en zijn er al een fors aantal overleden aan Covid.

    Dus zowel via mijn zoon als mijn vrouw hoor ik de verhalen uit de dagelijkse praktijk en die wijzen toch echt op datgeen wat Sylvana 2 óók aangeeft.

    Mijn broer lag vorig jaar November met Covid in het zieknhuis, in de media werd toen (net als nu) continu beweerd dat de ziekenhuizen overvol lagen….. Ik heb met eigen ogen kunnen zien dat dat NIET het geval was. De afdeling waar mijn broer lag had zo’n 8-10 IC bedden beschikbaar , maar er lagen slechts 3 mensen…… waarvan er 1 al naar een verpleegafdeling zou gaan…..
    Dus allesbehálve overvolle IC in dat ziekenhuis en ook in de zieknhuizen waar mijn zoon werkt was het toen NIET overvol en ook nú is dat níét het geval…..

    De voornaamste reden dat de zorg nu onder druk staat is het personeelstekort waar al jaren níéts aangedaan wordt door de kabinetten Rutte.

    meer dan een maand geleden
   • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
    meer dan een maand geleden

    Geloof wie u geloven wilt.
    Ik ga NIET via dit forum een wel/nietes spelletje spelen.
    En reageer on topic svp.

    Ik wens iedereen fijne feestdagen en een covid-19 vrij 2022.

    meer dan een maand geleden
   • FRATER
    meer dan een maand geleden

    2022 zal NIET covidvrij zijn, net zoals de jaren vóór 2020 dat ook al NIET waren…..

    Coronavirussen bestaan al héél erg lang en komen élk jaar wel voorbij.
    Alleen slaan ze , net als de griep dat doet, het ene jaar harder toe dan het andere jaar.

    2016 en 2018 lagen de IC’s overvol, lagen zeer velen ook aan beademingsapparatuur , hadden vele langdurig luchtwegproblemen ….. In beide jaren konden we in slechts 4-5 maanen al 14.000 -18.000 doden tellen . Maar toen werd er níét dagelijks melding gemaakt van de vele opnames en doden, hadden we géén mondkapplicht, lockdown, of andere maatregelen en werd het gewoon een stevige griepgolf genoemd.

    Nu hebben we 20.000 doden over een periode van ca 20 maanden……
    dus gezien de tijdsperiode strikt genomen vele malen minder dan in 2016 en 2018 , maar er wordt gedaan alsof het om een zeer dodelijk virus gaat…..

    De angst die er rondom dit coronavirus gezaaid wordt is vele malen groter dan het gevaar wat het virus met zich mee brengt.

    Als de volksgezondheid ECHT zo ernstig in gevaar zou zijn als dat de politiek beweert…..dan zou het méést logische toch een verbetering en opschaling vand e zorgcapaciteit geweest zijn ??!!

    Maar zelfs in de nieuwe kabinetsplannen is helemaal NIETS geregeld voor verbetering van de zorg; uberhaupt niets over de aanpak van virussen op lange termijn.

    Dat kan maar 2 dingen betekenen;
    OF het virus is helemaal niet zo’n ernstig gevaar als men beweert….
    OF het huidige kabinet is een enorm dom en onkundig stel mafkezen die énórme fouten maken in hun beleid door geen serieus werk vand e zorg te maken ten tijde van zo’n vreselijk dodelijk virus……

    In geval van het eerste; hebben we niets te vrezen en kunnen we normaal verder leven, net zoals we met de griep altijd al deden….

    In geval van het tweede…….dan hebben we met een zeer onbetrowubaar en onkundig zootje lui te maken waar we zo snel mogelijk vanaf moeten en kunnen we ons afvragen of we hen uberhaupt wel moeten geloven/vertrouwen in alles wat zij beweren over het virus en is de kans ook groot dat we eigenlijk niks te vrezen hebben….

    Zeg nou zelf…….slechts 20.000 doden op een bevolking van ruim 17.500.000 (17.5 miljoen) inwoners is maar een schijntje.

    Slechts 5.5 -6 miljoen doden wereldwijd !!!

    Dus nog geen derde deel van ons heel piepkleine Nederlandje wat maar een stipje op de wereldbol is.

    Gewoon nuchtere cijfers…….

    Er sterven dagelijks vele malen MEER mensen aan kanker, hart/vaatziekten, hersenaandoeningen en armoede etc….. maar dat schijnt niemand een probleem te vinden want daar worden al jaren géén maatregelen tegen genomen en worden we NIET tegen beschermd terwijl die ziektes een veel grotere bedreiging voor de volksgezondheid zijn dan een coronavirus.

    meer dan een maand geleden
  • ABP pensioen
   meer dan een maand geleden

   Goedemorgen, ik hoop voor mevrouw Sylvana2 dat zij nooit en te nimmer met corona op de IC terechtkomt. U, mevrouw Sylvana2, zou eens een kijkje moeten nemen op de ic’s. Maar u heeft het veel te druk met uw onzin te verspreiden.

   meer dan een maand geleden
   • Sylvana2
    meer dan een maand geleden

    Ik ben 86 jaar en zal nooit met corona op een i c bed terecht komen. Ik gebruik, ter voorkoming, quercitine en vit C en D tabletten. Ik heb Ivermectine klaar staan. Jullie weten wel: BINNEN 3 DAGEN GENEZEN VAN CORONA met Ivermectine! Steeds meer spijt-geïnjecteerden genezen hiermee van de bijwerkingen van de prik. En ook van long-covid. Ik spreek jullie later als jullie uit de €€ NOS €€ narcose zijn ontwaakt!

    meer dan een maand geleden
   • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
    meer dan een maand geleden

    U gaat nu echt te ver en wederom off topic.

    meer dan een maand geleden
  • Sylvana2
   meer dan een maand geleden

   Wij praten hier over een dodelijke injectie. 1ste Plaats door de bloedklonters en dan door het wegvagen van de weerstand. Steeds meer geïnjecteerden hebben veel spijt en weigeren de eindeloze reeks booster injecties.

   meer dan een maand geleden
  • FRATER
   meer dan een maand geleden

   Kees Verhoeven.

   Nee, er is geen sprake van dood door schuld.

   Het is nooit te bewijzen wanneer en door wie deze mensen besmet zijn dus alleen daardoor al kan er geen ‘dader’ aangewezen worden.

   Of de thuiszorgmedewerkers wel of niet gevaccineerd zijn doet er ook niet toe, want óók gevaccineerden kunnen evengoed nog besmet raken en het aan anderen doorgeven, dus daarin maakt gevaccineerd zijn géén verschil met óngevaccineerd zijn .

   En daarnaast kan iemand ook besmet zijn zónder dat zelf te weten, want besmet zijn betekent niet per definitie dat je dan gezondheidsklachten hebt waaruit je een besmetting af zou kunnen leiden.

   meer dan een maand geleden
  • Bessel Dekker
   meer dan een maand geleden

   Ik hoop dat de Admin nu toch echt ingrijpt. De discussie was er niet een pro- of anti-vax, en zowel Sylvana2 als Frater pushen een agenda. Onaanvaardbaar en onzinnig.

   Meneer Verhoeven, of hier sprake is van dood door schuld, is niet zo makkelijk te zeggen. Misschien is het mogelijk om uit te zoeken óf de medewerkers gevaccineerd zijn: dat lijkt mij best relevant, maar hoe je daar achter komt, dat is een lastige. Dan blijven er nog vragen over (zoals: Hoe toon je de besmetting dan aan?) maar dit zijn allemaal goeddeels juridische vragen. Zou het geen idee zijn eens contact op te nemen met het Juridisch Loket? Googlet u daar dan even op.

   meer dan een maand geleden
  • ABP pensioen
   meer dan een maand geleden

   Goedenavond, er is nu genoeg over gezegd en geschreven. Stop die discussie. Dit forum op Max meldpunt is hiervoor niet bestemd. Of u het er nu wel of niet eens bent stop a.u.b.
   Fijne rustige kerstdagen en een gezond 2022.

   meer dan een maand geleden
  • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
   meer dan een maand geleden

   Ik sluit mij aan bij reageerders Bessel Dekker en ABP Pensioen:
   Stop deze welles/nietes discussie.
   Dit topic op Max Meldpunt is hiervoor niet bestemd.
   Het topic gaat niet over pro- of anti-vax.
   Dit topic mag niet aangewend worden om de anti-vax agenda te pushen.

   Dit forum op Max Meldpunt is hiervoor niet bestemd.

   Ik wens iedereen fijne feestdagen en een covid-19 vrij 2022.

   meer dan een maand geleden