RegisterenInloggen
Ronmar
Ronmar
19 dagen geleden

Omboeken

19 dagen geleden

Goedemorgen,

Ik heb een vlucht geboekt via Transavia voor 4 personen.Deze vlucht is van 9 juni 2021 t/m 12 juni 2021. Wij vliegen van Rotterdam naar Alicante. het land is nog code oranje waardoor er regels gelden. Wij zullen zowel heen als terug een PCR test moeten doen wat 210 pp kost voor heen en terug. Wij willen graag de reis om boeken naar volgend jaar juni 2022.
Op de site kan je tot maart 2022 boeken.
Met call center contact gezocht. Zij geven aan dat je inderdaad tot maart 2022 kan boeken. Eerst kreeg ik iemand aan de lijn die vertelde dat als ik om boek naar bijvoorbeeld Maart 2022 en dan flex ticket erbij voeg ik daarna kosteloos naar juni 2022 kan om boeken. De volgende dag weer gebeld en bleek dit verhaal niet te kloppen, deze mevr. vertelde me het volgende:
* Om boeken kan en kost nu 70 pp voor heen en terug
* stoel reservering die ik gemaakt had kwijt ben, 120 euro
* bagage reservering kwijt , 40 euro
* flex ticket niet mogelijk is bij omboeken
* Maart 2022 omboeken naar juni kost me dan 100pp , 400 euro

Ik heb totaal voor deze vlucht 699,90 betaald

Ik zou graag willen weten of ik hier nog wat mee kan. Ik vind het heel bijzonder dat ik verplicht ben om 2x te gaan om boeken. Dat ik moet betalen voor het om boeken dat wist ik maar ik vind het behoorlijk vervelend dat er nog van alles bij komt kijken, zonder blikken of blozen.

  • Debree
   18 dagen geleden

   Hoe vervelend ook, u geeft zelf al aan wat de mogelijkheden zijn. Daar zal niemand hier verandering in kunnen brengen. Transavia is trouwens afgelopen week door de consumentenbond uitgeroepen tot de ‘minst flexibele’ luchtvaartmaatschappij. Misschien kunt u op basis daarvan nog iets? Mogelijk kan de anvr of sgr waar ze zijn aangesloten u nog nader informeren? En ik zou gewoon nog eens ‘onwetend’ bellen en kijken wat u dan te horen krijgt.

   18 dagen geleden

   Geef een reactie