RegisterenInloggen
rudi
rudi
meer dan een maand geleden

online retouren

meer dan een maand geleden

Witt International rekent verzendkosten bij de bestelling, geen probleem, maar zij rekenen ook verzendkosten bij het retouneren, mag dit??

  • SuperBitch
   meer dan een maand geleden

   Bron: Thuiswinkel.org.
   Quote:
   “Bij Thuiswinkel.org krijgen we regelmatig de vraag of een webshop consumenten kan verplichten om voor de retourzendingen te betalen.
   Het antwoord hierop is duidelijk: ja.
   Als je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, komen de retourkosten voor jouw rekening als de webshop dit aangeeft op zijn website.

   Omdat enkele webshops gratis retourneren aanbieden, verwachten consumenten soms dat het retour sturen van een bestelling altijd gratis moet zijn. Dit is zeker niet het geval.

   Gratis retourneren is een service, maar zeker geen verplichting. 

   Enkele tips bij het retourneren van een product:
   *Bekijk de retourpagina van de webshop en volg de instructies.
   *Zorg ervoor dat u de afzender vermeldt op het pakket. Mocht er iets fout gaan in het verzendproces, dan kan het pakket altijd bij u terugkomen.
   *Verpak de artikelen goed, zodat ze niet beschadigen in het retourproces. Bij artikelen die beschadigd retour komen, is de waardevermindering voor uw rekening.
   *Verzeker uw pakket als het een dure bestelling betreft. Mocht er iets misgaan met de verzending, dan bent u verantwoordelijk.
   *U kunt ook retourneren via het modelformulier voor herroeping. Ga hiervoor naar de webshop of kijk op uw bestelbevestiging.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Debree
   meer dan een maand geleden

   Dat mag zeker. Als je het maar aangeeft in je voorwaarden. Ik heb trouwens nooit begrepen waarom mensen hardnekkig blijven denken dat ze juist geen retouren hoeven te betalen, want die vraag is al tig keer voorbij gekomen. Maar dat ligt helemaal aan mij.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie