RegisterenInloggen
Johannad
Johannad
21 dagen geleden

onmogelijkheid kosteloze annulering vliegticket

21 dagen geleden

Wij hadden vakantie Tenerife geboekt, vertrek 11 februari a.s. Hotel en vlucht apart. Vlucht bij Transavia. Zij willen deze zelf niet annuleren, want ‘ze vliegen nog’. Maar wij ‘mogen’ eigenlijk tot medio maart niet reizen, tenzij noodzakelijk. Onze heenvlucht staat ook nog eens al paar weken niet meer op hun vluchtkalender. Heb toevallig duurder ‘pakket’ geboekt zodat omboeken kosteloos mogelijk is, maar in deze coronatijd is het moeilijk te bepalen naar wanneer! Dit is eerder aangekaart, maar dit oneerlijke beleid is nog steeds gaande bij Transavia (bij andere maatschappijen weet ik dat niet). Ik zou zelfs genoegen nemen met een voucher.

  • Gerard67
   18 dagen geleden

   Ik zou zelf niemand adviseren om reizen te boeken na alle verhalen van de laatste tijd , dan heb ikzelf al gegeten en gedronken onderhand . Kan je na verloop van het liedje fluiten naar je eigen geld zo gaat het toch steeds . Wie weet hoeveel mensen al in de ellende erdoor .

   18 dagen geleden

   Geef een reactie

  • A J J
   16 dagen geleden

   De regering heeft iedereen afgeraden om op vakantie in het buitenland te gaan in Corona tijd Als je het toch negeert Zijn de kosten voor eigen rekening Waarom zijn er nog steeds mensen die het niet willen begrijpen

   16 dagen geleden

   Geef een reactie

   • Dagmar27
    16 dagen geleden

    AJJ,
    In juni 2020 heb ik, op advies van ons aller Rutte, mijn vakantie geannuleerd; kostenloos.
    We hebben geen schoolgaande kids en dachten dat het dan wel in oktober 2020 zou kunnen; neen dus de cijfers liepen al weer op. Goddank niets geboekt.
    Netjes thuisgebleven dus.
    Ik dúrf niet eens te denken aan het boeken van vakantie.
    En áls we wel mógen dan pakken we de auto en gaan we op de bonnefooi.
    Maar eerlijk gezegd zie ik dat in 2021 niet gebeuren: slechts 1 van de 2 zal voor de zomer gevaccineerd zijn en wij vrezen dat menig vakantirland om een vaccinatiebewijs zal vragen alvorens torgang te verlenen.

    16 dagen geleden

    Geef een reactie

  • oma100
   15 dagen geleden

   accepteer geen voucher want voor dat je je geld terug heb een drama vooral bij de firma kras ik durf nu ook niet te denken aan vakantie dus nu maar even niet. en zeker nu ik nog steeds niet mijn geld terug heb gekregen en nog vaccinatie in het vooruitzicht

   15 dagen geleden

   Geef een reactie