RegisterenInloggen
GeoMa
GeoMa
meer dan een maand geleden

Onterechte aanmaning

meer dan een maand geleden

Onlangs hebben wij via Van Schaik Verwarming – De Meern een overeenkomst aangegaan voor het plaatsen van een thermostaat aan de wand. Want voor het regelen van de warmte van onze vloer, moeten wij elke keer weer onder de trap kruipen. En aangezien wij op leeftijd zijn, is het moeilijker geworden om steeds die kruipruimte in te gaan.
Helaas na het plaatsen van de thermostaat nog wel liefs door twee monteuren, werkt de warmte niet. Om het verhaal kort te maken kwam Dhr. Van Schaik zelf om het te doen en met een verhaal dat mijn vrouw aan de knop van de warmtepomp zat te draaien terwijl de thermostaat geplaats is. En die man kwam later met een aanmaning dat wij de kosten moeten betalen voor de “werkzaamheden” die hij gedaan heeft. En dat willen wij niet doen want dat zit in de garantieregeling bij het plaatsen van de thermostaat. Maar hij blijft zeuren om die kosten. Misschien kunt ons uit de problemen helpen. Wij horen he graagen met dank voor w hulp.
Met vriendelijke groet,
Dhr. G.M.Pattiwaël Van Westerloo
Nieuwegein

  • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
   meer dan een maand geleden

   Meneer Pattiwaël Van Westerloo,

   Uit uw verhaal is mij niet geheel duidelijk of de thermostaat na tussenkomst van de directeur wel na behoren werkt.

   Zo niet, dan moet u het installatiebedrijf in gebreke stellen en hen een redelijke termijn geven (bijv. 2 weken) om de thermostaat goed functionerend te krijgen.
   Zo wel, dan kunt u o.b.v. de leveringsvoorwaarden (die ik nergens kan vinden) of het waarborgfonds (ook niet traceerbaar voor mij, dus ik weet niet of het bedrijf überhaupt -nog- ergens is aangesloten) het bedrijf aanspreken op de slechte installatie i.v.m. garantie.
   De rekening van de installatie moet u m.i. betalen.

   Uit de reviews op ‘klantenvertellen’ is wel een omslagpunt bij dit, i.i,g. voorheen gewaardeerde, bedrijf: lijken wel wat op uw verhaal.

   Succes en wellicht deelt u de afloop alhier.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • denktenk
   meer dan een maand geleden

   De Google-reviews geven, op z’n zachtst gezegd, een nogal ‘wisselend’ beeld van dit bedrijf….

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie