Registeren Inloggen
MaxJFB
MaxJFB
meer dan een maand geleden

Onvoldoende veilige Plus Supermarkt

meer dan een maand geleden

Bij de Plus Meeuw in Spijkenisse Akkerhof is regelmatig de handsanitizer leeg of geheel niet aanwezig. Voor de tweede dag op rij ontbrak de sanitizer. Melden bij de servicedesk van de winkel heeft geen effect. Er staat een apparaat om de karretjes te ontsmetten, maar kan iemand mij uitleggen hoe de onderkant van de handrail ontsmet wordt ? Er is ook een apparaat waar men de handen in kan steken om te onsmetten. Ook dat is schijnveiligheid: de buitenrand wordt niet ontsmet en de kans is dus aanwezig dat bij het eruit halen van de handen deze rand geraakt wordt, zodat een deel van de ontsmetting teniet gedaan wordt. Het beste is dus een handsanitizer en die ontbreekt regelmatig. De jonge vakkenvullers blokkeren regelmatig de gangpaden met karren vol nieuwe spullen, zodat 1.5 m afstand houden niet mogelijk is. Het is de taak van de manager om op deze zaken toezicht te houden, maar deze manager valt op door afwezigheid.
Ik ga uit veiligheidsoverwegingen nu ergens anders de boodschappen halen, maar het gevaar in de Plus is daarmee niet verdwenen.

  • Dwarsligger
   meer dan een maand geleden

   Gewooon aan het eerste personeelslid vragen wie de manager/ bedrijfsleider is. U zult het toch met hem of haar moeten overleggen.

   meer dan een maand geleden
   • MaxJFB
    meer dan een maand geleden

    Gedaan uiteraard. Deze verwees mij naar zijn personeel. Op mijn opmerking dat ik dat al driemaal gedaan had zonder resultaat en het uiteindelijk toch zijn verantwoordelijkheid was om er op toe te zien dat alles naar behoren verloopt, was zijn reactie dat mijn toon hem niet aanstand en hij zelf wel zijn verantwoordelijkheden bepaalde. Dit bleef hij herhalen en dat was dus dat.

    meer dan een maand geleden