RegisterenInloggen
  • This topic is empty.
Ineke1948
Ineke1948
meer dan een maand geleden

Oostappen houdt zijn beloftes niet

meer dan een maand geleden

Eens paar jaar geleden was ik in de uitzending omdat de Hengelhoef niet erg schoon was. Dat was nu voorbij, zei de manager. Ik ben daarna in andere parken geweest en dat was eenvoudig maar schoon en gezellig. Nu was ik weer in de Hengelhoef in Houthalen. De troep in de caravan was nog erger als tevoren, Ik heb dit vermeld en schriftelijk antwoord gevraagd maar dat krijg ik niet. Dus dit is een waarschuwing: Ga daar niet heen! U kunt daar het volgende aantreffen:
Putje van de douche cel vol met haar. Schimmel en vuil op de muren.
(er is ’s avonds nog een vrouw geweest om het te “kuizen”
Geiser deed het niet. Na 2 keer klagen heeft iemand hem aangestoken.
In de huiskamer lag een hoop aarde. Die hebben wij weggeveegd.
Toen we na 2 dagen weggingen gaf ik mijn kleinkinderen opdracht alles in te pakken, tas in de auto en slaapkamer aanvegen. Mijn kleinzoon kwam toen met een brillenkoker naar mij toe en mijn kleindochter (12 jaar) met een vrouwencondoom.
Ik heb haar hem weg laten gooien en haar handen laten wassen maar ben nu wel woedend. Niet goed schoongemaakt???? Helemaal niet! Volgens mij maken ze gewoon niet schoon, als niemand klaagt is dat mooi meegenomen en anders maken we gewoon schoon wat ze vies vinden. Ik schaamde me dood voor mijn kleindochter en ga er nooit meer heen. Alhoewel het wel een heel fijn zwembad heeft.