Registeren Inloggen
Monique Becx
Monique Becx
meer dan een maand geleden

opgelicht

meer dan een maand geleden

De site virali levert geen spullen

  • Benita57
   meer dan een maand geleden

   Ik heb eenzelfde ervaring met de bestelling van dezelfde haartrimmer, maar dan bij het bedrijf Voordeel.co. Ik heb op 13 april besteld, maar ondanks toezeggingen op hun website van toezending, nog steeds niets ontvangen. Ik heb er ook geen goed gevoel van. Ik heb het idee, dat onder verschillende bedrijfsnamen ( (Virali.nl, Voordeel.co, Arckshop, Tosker.nl, Yzels.nl, Leukedeals.com, Clean Modus, Zooth.nl, Captain Kong) er geopereerd wordt om in deze tijd dat de kappers gesloten zijn dit artikel te verkopen, maar of het artikel geleverd wordt is een grote vraag. Hebben we te maken met oplichters? Zo ja, dan moet er een instantie hier iets tegen doen, want als individuen beginnen we hier niets tegen.

   meer dan een maand geleden
  • Veraatje69
   meer dan een maand geleden

   Ik wacht al sinds eind maart. Meerdere berichten gestuurd naar het info adres van virali.nl wat zo genaamd 7 dagen per week bereikbaar is. Nooit een reactie ontvangen. Ook niet via andere kanalen die ik heb geprobeerd. Sinds eind maart dus geen enkele reactie en ook geen product.

   Directeurtje heeft eind April een Audi R8 gekocht van zijn centen en de medewerkers die voor hem werken rijden ook in dure wagens die 1,5 week geleden zijn aangeschaft.

   Dus iedereen DOE AANGIFTE en MAIL Omroep Max zodat dit bedrijf gestopt wordt!!

   meer dan een maand geleden