RegisterenInloggen
Yvonn
Yvonn
meer dan een maand geleden

Opzeggen Huur CVketel Feenstra

meer dan een maand geleden

Na 9 jaar 30 euro per maand te betalen aan huur van een CV ketel wil ik de huur opzeggen bij Feenstra. Vervolgens moet ik 527 euro betalen omdat ik 65% van de afkoopsom + 99 euro moet betalen. Deze 9 jaar heb ik al 3240 euro aan huur betaald. Ze hebben al een enorme winst behaald maar blijkbaar niet genoeg. Ik voel me enorm uitgebuit. Maak ik kans als ik dit meld bij de geschillencommissie?

  • doffertje
   meer dan een maand geleden

   Ik zo even bellen met feenstra zelf. Maar kijk eerste even goed op deze link https://www.feenstra.com/cv-ketel/cv-ketel-huren/.
   Daar lees ik o.a. : “U zit niet aan uw huurketel vast
   Bij Feenstra huurt u een cv-ketel zonder langdurig contract of afkoopregelingen. Na afloop van uw contract is het maandelijks opzegbaar. Mocht u dan de huur willen opzeggen, dan komen wij de ketel bij u ophalen. Zonder extra kosten!”

   Verder op de pagina bij Meest gestelde vragen over cv-ketel huren en kijk dan bij • Hoe lang is de van een CV-ketel en • Hoe zit het met de opzegtermijn en controleer ook het huurcontract.

   Haal voor dat u het gesprek aangaat wel even diep adem. En geef aan dat je denkt dat er waarschijnlijk ergens iets fout in het contract. Ik denk dat dan het gesprek soepel gaat verlopen Succes

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Debree
   meer dan een maand geleden

   Kijk ook even naar de voorwaarden van 9 jaar geleden. heel goed mogelijk dat ze sindsdien zijn gewijzigd.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie