Registeren Inloggen
Rienvd
Rienvd
meer dan een maand geleden

Ouderen worden vergeten

meer dan een maand geleden

Ouderen worden vergeten!

De meeste ouderen hebben zich goed aan de corona regels gehouden.
Ze hebben alles maar dan ook alles ingeleverd en dat al een heel jaar lang! Velen kunnen zelfs niet sporten; wandelen is beperkt door het ontbreken van toiletten en degenen die moeilijk kunnen lopen mogen niet zwemmen. Sociaal contact is nauwelijks mogelijk. Buurthuizen zijn gesloten. Echtparen mogen elkaar niet ontmoeten. Voor de jongeren wordt geëxperimenteerd met festivals. Waarom wordt er niet geëxperimenteerd met de bijeenkomsten van ouderen zoals biljarten, kaarten, darten, handwerk-, schilder- en leesclubs, yoga, enzovoorts.
De meeste ouderen zijn binnenkort gevaccineerd en ook bereid om zich te laten testen als ze aan activiteiten willen deelnemen. Drie miljoen gepensioneerde mensen worden in de steek gelaten terwijl de mogelijkheden voor ouderen vele malen simpeler te realiseren zijn dan bijvoorbeeld de muziek festivals en sportwedstrijden voor jongeren.
Hoe blij moeten we zijn met een maatschappij die de lichamelijke en geestelijke gezondheid van ouderen achteruit laat gaan, die ook de broodnodige mantelzorg moeilijker maakt en die het beetje plezier wat voor de ouderen simpel te realiseren is, gewoon negeert?
Groet, Rien van Dongen.

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Dat is niet allemaal door corona gekomen dat was al veel langer zo dat de ouderen konden barst.n . We brengen immers minder geld op voor de staatskas dus als je met pensioen gaat kosten we alleen maar geld in de ogen van de regering . Maar deze regering geeft wel ieder jaar miljarden aan een bodemloze put de EU in Brussel . In het nieuws word de oudere generatie “Dor Hout” genoemd schaamteloos gewoon . De mentaliteit van een land lees je af aan hoe ze met hun ouderen omgaan .

   meer dan een maand geleden
  • oma100
   meer dan een maand geleden

   helemaal mee eens met gerard67 wij ouderen kosten alleen maar en brengen niets meer op dat is de redenatie van den haag het liefst krijgen we ook geen nieuwe heup meer of knie( gl en mevr kaag) er vliegen miljarden over de grens of worden hier besteed aan de nieuwkomers voorrang met huizen geld toe enz maar wij ouderen kunnen barsten tja dat is nederland tegenwoordig

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Hoi Oma100
   U begrijpt me tenminste de rest van Nederland is nog steeds volledig gehypnotiseerd of slaapt nog steeds , ik weer niet wat dat is . We zullen dadelijk op 17 maart zien of Nederland wakker is geworden of blijven geloven in de mooie praatjes van volksvertegenwoordigers tenminste als de verkiezingen eerlijk verlopen .

   meer dan een maand geleden