RegisterenInloggen

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Dinie Voorduin 3 maanden, 1 week geleden.

Dinie Voorduin
Dinie Voorduin
meer dan een maand geleden

Ouderenzorg

meer dan een maand geleden

Ik heb geen vraag maar een mening, nl de volgende.
Wij hebben een regering voor de rijken, en ouderen die gezorgd hebben voor de naoorlogse opbouw en latere welvaart zijn een last voor deze regering, want we worden maar ouder en aangezien ons pensioengeld is verspeeld door de bankmeneren, die foute beleggingen hebben gedaan, moeten wij steeds langer doorwerken voor ons pensioen. Maar het ergste is dat er bezuinigd is op de thuiszorg en verpleeghuizen zijn gesloten, vreemd he dat er nu zulke grote wachtlijsten zijn? Maar oplossingen daar komen ze niet mee want dat kost geld, en dat hebben ze niet over voor de ouderen. Meneer Jan Slachter weet zelf hoe hij is tegengewerkt met het perfecte zorghuis dat hij heeft laten bouwen, terwijl het minder kostte dan die de overheid bouwt. Gewoon meer thuiszorg in verschillende vormen en voor de urgente problemen is er dan wel plaats in de verpleeghuizen.
Zo simpel is het! Maar ja ik ben geen ambtenaar die moet zorgen voor zijn eigen werkgelegenheid. En dit is niet uit de lucht gegrepen, maar dit weet ik uit eigen bron.
M.V.G. Mevrouw Dinie