RegisterenInloggen
Max Pay
Max Pay
meer dan een maand geleden

Pas op voor deze drop-shipper

meer dan een maand geleden

Hallo. Na het lezen van een klacht op klacht.nl en het nazoeken daarvan kwam ik uit bij een “dropshipper”. Dit is een webshop waarbij u denkt in Nederland te bestellen maar u bestelt, met een flinke opslag voor de webshop eigenaar, in China. Retourzendingen dus ook naar China en dat is duur. Daarnaast staan in de webshop(s) artikelen die in Nederland (streng) verboden zijn. Daarvan heb ik inmiddels aangifte gedaan. Het betreft de volgende webshops

hlhv.nl
mijn-voertuig.nl
mijn-modeartikel.nl
mijn-hebbeding.nl
item4you.nl
artikel4you.nl
mijn-artikel.nl

Allemaal gevestigd op hetzelfde adres, een hoekhuis in Ede, Gelderland. Nu zeg ik NIET dat u opgelicht wordt maar kijk even zelf wat het artikel in China kost (aliexpress.com) dan bent u vast veel goedkoper uit.

  • FRATER
   meer dan een maand geleden

   Zo zijn er nog wel honderden en honderden shop droppers aan die lijst toe te voegen.
   En hoe vaak je mensen er ook voor waarschuwt, ze blijven er gewoon keer op keer wéér intrappen en vervolgens wéér hun beklag over doen .
   Op tal van websites wordt er volop voor gewaarschuwd EN wort er nadrukkelijk geadviseerd om de , meestal onbekende’webshops ALTIJD even te checken via google. Je krijgt dan in 99 van de 100 keer al diverse links waaruit blijkt dat er zeer zeer veel klachten over de betreffende webshops zijn.

   Bijna altijd luidt de klacht dat men vindt dat men opgelicht is door de veel te hoge prijzen of dat er valse beloften zijn gedaan, producten niet voldoen aan de omschrijving of dat men het bestelde product na betaling helemaal nooit ontvangt en vervolgens ook nooit antwoord krijgt op gestuurde mailtjes.

   Met st. nicolaas en de kerstman in aantocht kunnen we er van verzekerd zijn dat er nog méér van dit soort ‘neppers’ uit hun ‘holen’ te voorschijn zullen komen.
   Maar óók dat er weer een toename zal zijn van mensen die er weer over gaan klagen……..
   Helaas lijkt het er steeds meer op dat steeds minder mensen nog het vermogen hebben om goed na te denken voordat ze zomaar met ‘iemand’ in zee gaan.

   meer dan een maand geleden
  • SuperBitch – scherp & hulpvaardig-
   meer dan een maand geleden

   MaxPay,
   In de algemene voorwaarden staat een half adres.
   Maar i.g.g. wel het KvK nummer en als ik dat bij de KvK in de zoekbalk zet is het bedrijf gevestigd in Lelystad.
   V.w.b. de aangeboden artikelen en bijbehorende prijs heeft u terecht een punt.

   Frater,
   U heeft gelijk maar waarschuwen en/of attenderen van de medemens voor/op dit soort (wan)praktijken kan m.i. niet genoeg gebeuren.
   Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee.
   Dat mensen nalaten enig onderzoek te doen naar de leverancier van ‘superkoopjes’ e.d. is nu eenmaal zo: net als klagen.

   meer dan een maand geleden
  • Max Pay
   meer dan een maand geleden

   Hallo Frater en Superbitch. Beide helemaal gelijk. Aangaande de KvK gegevens: De site(s) geven zelf aan dat ze van dezelfde eigenaar zijn (banner bovenaan). Daarnaast zijn de sites 95% identiek. Ik kan 2 KvK nummers vinden als hoofdvestiging te weten 59416998 voor mijn-voertuig.nl (in Ede, geregistreerd als pedicure). De website die bij het adres in Ede hoort is mijnpedicurepraktijk.nl (geen KvK nummer) en inderdaad een pedicure praktijk. Voor mijn-modeartikel.nl (in Lelystad, webshop in gadgets) is het KvK nummer 53486005. Beide zijn “normale” woningen (streetview). De andere domeinnamen hebben geen KvK inschrijving. Een gewaarschuwd mens…. BEDANKT voor jullie opmerkingen!

   meer dan een maand geleden
  • huubke68
   meer dan een maand geleden

   heeft me ook te pakken heeft nu andere adressen Horst 30-16 8225NJ Lelystad en Bronsweg 7 8211 AL Lelystad

   meer dan een maand geleden