RegisterenInloggen
Pechvakantie
Pechvakantie
26 dagen geleden

pechvakantie

26 dagen geleden

graag zou ik via deze weg uw raad willen vragen. Wij zijn 5 sept voor 2 weken naar Gran Canaria gevlogen voor vakantie in een prachtig hotle. Op de 5e dag kreeg mijn man een herseninfarct bij het zwembad. Het hotel handelde geweldig. in rolstoel naar kamer en een arts gebeld. deze kwam sprak geen engels, communiceerde via de telefoon een dame die wel engels sprak. en het beel niets te zijn. morgen zou het over zijn. zijn rechterkant was uitgevallen. injectie gehad en die dag rust houden. de volgende dag geen enkele verbetering dus wij naar ziekenhuis. mijn man is daar direct op de IC beland. allerlei onderzoeken en het bleek een infarct. waarbij werd verteld dat wij enorm geluk hebben gehad omdat meestal binnen 4 tot 6 uur de schade beperkt kan worden. nou die arts had het dus goed mis. maar neem het hem niet kwalijk het is een mens maar doorverwijzing was toch wel nodig geweest.
Mijn man heeft 5 dagen in het ziekenhuis gelegen. mocht daarna naar het hotel maar mocht nog niet vliegen. we zaten dus gevangen in een luxe hotel, dat wel. maar meer ook niet angst was groot en eigenlijk wil je een ding naar huis. Paar dagen later moest hij terugkomen voor enkele onderzoeken en toen mochten wij vliegen. heerlijk.
Thuisgekomen uiteraad nu onder behandeling. dit gemeld bij de reisverzekering van Centraal Beheer en ja wat een tegenvaller de vergoeding is enkel de 5 dagen die mijn man niet heeft genoten van het hotel. Ene kant snap ik dat, maar aan dee andere kant dit was voor ons beide geen vakantie en het liefst wil je naar huis. we hebben de dagen afgeteld en dan blijkt dit toch als een vakantie gezien te worden. Nu mijn vraag aan jullie. klopt dit en moet ik het hiermee doen of kan ik iets anders doen. Hoor graag van U. vast onze dank. Mieke de Jager

  • Debree
   25 dagen geleden

   Een hele nare ervaring en ik snap wat u bedoelt. Maar zo werken verzekeringen helaas niet. Die schatten rationeel de risico’s in en voor het door u aangegeven deel bent u verzekerd; verder niet.

   25 dagen geleden

   Geef een reactie