Registeren Inloggen
rinienria
rinienria
meer dan een maand geleden

pensioenfonds

meer dan een maand geleden

wij hebben een zwaar auto ongeluk gehad op 8 februari 2003,mijn vrouw en ik zijn binnen een week 100% afgekeurd. wij hadden allebei een vaste betrekking. zij als schoonmaakster en ik als chauffeur bij een reclame bedrijf in hellevoetsluis. mijn letselschade advocaat heb nooit over mijn pensioen gepraat. wij hebben dus vanaf 2003 niks meer opgebouwd. ik krijg nu 90 euro per maand van een vorige baan nl de ns. verders niks. het ongeluk was niet onze schuld. ik heb het advocaten bureau genaamd SAP te amersfoort hier nog over gebeld en zou teruggebeld worden. niks meer gehoord,wij hebben nu allebei aow plus 90 euro van NS. wat kunnen wij nu nog doen. met vr gr fam van aalst te hellevoetsluis.

-telefoonnummer weggehaald door de redactie voor privacybescherming-
  • Rogier de Haan
   meer dan een maand geleden

   Beste Rini en Ria,
   Als ik jullie verhaal zo lees, zou het goed kunnen dat jullie beiden alsnog in aanmerking kunnen komen voor een premievrije opbouw. Het beste kunt u even bellen naar ons spreekuur, van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar op 035 – 6775511. Let op: dit is een ledenservice, dus u moet wel lid zijn van MAX.
   Eerst zullen we een inschatting maken of u inderdaad aan alle voorwaarden voor een premievrije opbouw voldoet, behalve dan dat u zich niet op tijd hebt aangemeld. Vervolgens sturen we u een informatiepakketje, waarmee u de twee pensioenfondsen kunt benaderen.
   Met vriendelijke groet,
   Rogier de Haan
   MAX Ombudsman

   meer dan een maand geleden
  • kmcb
   meer dan een maand geleden

   Hallo Ria en Rini,

   Het is alweer jaren geleden en ik reageer niet i.v.m. het onderwerp in jullie bericht. Ik reageer om mede te delen dat Okki op 3 september 2018 overleden is. Hij was in zijn 15-de levensjaar. Jullie adresgegevens heb ik niet meer na al die jaren, dus vandaar op deze wijze.  Veel succes met alles , groet, Kirsten uit Nijmegen ( Foto : Okki naast zwarte mops Jacky )

   -mailadres verwijderd door de redactie i.v.m. bescherming privacy. Wij leven mee met Okki, maar het is de bedoeling dat forumleden bij het onderwerp blijven van de topicstarter.-
   meer dan een maand geleden