RegisterenInloggen
Annelore
Annelore
meer dan een maand geleden

persoonlijke aanbiedingen van Albert Hein – bonusbox

meer dan een maand geleden

Ondanks alle ophef hierover heb je nog steeds een smartphone nodig om bij AH gebruik te maken van je “persoonlijke aanbiedingen”. Kleine verbetering hierin : als je die niet hebt, kun je de AH app downloaden en daar via je bonusbox aangeven wat je wilt kopen van het aanbod. Maar dat downloaden is alleen geschikt voor i-phones en android, en niet voor windows. Dus als je alleen een laptop hebt met windows, kom je nog niet verder…….

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Dat klopt terwijl Windows toch wel 1 van de meestgebruikte , vriendelijkste en tevens zeer veilige besturings systeem is wat er bestaat . Het is altijd die niet te betalen Apple rotzooi of Android wat de klok slaat . Dus ofwel je moet een zeer kostbare Ipone hebben , of Android meer smaken zijn er niet . Ik snap niet dat anno 2021 dit nog steeds niet is aangepast en ook Windows tot de mogenlijkheid word gemaakt . Ik ervaar het meer ook bij andere bedrijven b.v Digid loopt ook maar steeds te promoten Apple daar word je onderhand niet goed van . Het feit ligt er gewoon dat een ontzettend massale groep Nederlanders hierdoor buitenspel gezet worden omdat zij met Windows werken .
   Niet iedereen heeft Apple en kan het ook niet kopen cq betalen omdat het veel te duur is .

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Ik kan me best voorstellen dat mensen met een laag inkomen die iedere maand maar net rondkomen geen nieuwe Ipone 12 die duizend euro gaat kosten gaan aanschaffen alleen om bij AH een bonus te krijgen .

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie