RegisterenInloggen
stiphout
stiphout
meer dan een maand geleden

petitie ondertekenen aow

meer dan een maand geleden

ondertekenen aow

  • jan met de korte achternaam
   meer dan een maand geleden

   Natuurlijk onderteken ik deze petitie. 72 jaar oud, 35 jaar lang politieman geweest en nu AOW 790 plus ABP 849, totaal 1640 euro. Nooit een cent erbij en nu dan ook nog korten op het pensioen. Wie goed om zich heen kijkt en ook eens luistert naar gewone mensen, jong en oud, ziet dagelijks de resultaten die de kabinetten Rutte opgeleverd hebben. Geweldige prestaties hebben ze geleverd. De zorg draait goed, fijne zorg verzekeraars die meedenken, fantastische milieu maatregelen, goed doordacht ook. Ze zijn er ook voor de gewone burger. De belastingdienst doet het ook zo goed evenals het bestrijden van de criminaliteit en de perfecte reorganisatie van de politie.
   Was het maar waar, het ontaard helaas te vaak in een vastgelopen en onoverzichtelijke bureaucratische hebberige en inhalige roof economie waar slechts de beter bedeelden van profiteren. Jonge mensen van nu, vertrouw vooral op de overheid, op contracten en afspraken, spaargeld en banken, praatjes makers in praat programma,s, je komt er echt later nog wel achter hoe dat werkt. Ook jullie worden eens oud en je ervaart dan pas dat je in feite een zinloze ballast in de samenleving geworden bent, van iedere dank en respect verstoken. Met vr.gr. Jan met de korte achternaam.

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

   • SuperBitch
    8 dagen geleden

    U startte dit topic 25 oktober 2019 maar 15 januari 2022 nog steeds zeer actueel.

    8 dagen geleden

    Geef een reactie

   • hansborman
    5 dagen geleden

    dit is typisch VVD politiek met RUTTE voorop hoofdman nee ROOFMAN hij gaat weer liegen, terplekke verstands verbijstering tekenen van Dementie door te zeggen ik lieg niet ,want hij gelooft zijn eigen woorden en dan lieg je niet volgens RUTTE ,weer een KABINET met huichelaars en ZAKKENVULLERS, zij zijn er niet voor de burger maar voor eigen gewin en de burger klein houden

    5 dagen geleden

    Geef een reactie

  • Onze Max
   meer dan een maand geleden

   Ben het volkomen eens met Jan met de korte achternaam.
   In 1992 hebben kabinet Lubber en de Kok UITNAMEWET ingevoerd en hebben van het pensioenfonds ABP en invaliditeit pensioen 30 miljoen + 3 miljoen gevorderd om de te korte van de regering aan te vullen.
   Ze hebben toen ons geld in gepikt en doen het nu weer.
   De pensioenfondsen kunnen de eerstkomende 77 jaar normaal de pensioenen uitkeren.
   Waar is Den Haag mee bezig? Zij denken niet aan de mensen die zij vertegenwoordigen maar aan het groot kapitaal. Als wij mensen nu eens een bank waren geweest, zouden zij dan ook ons helpen overeind te blijven. Met ons geld hebben zij vele banken overeind geholpen. Denk zomaar dat het nu onze tijd is om te innen en weer niet uitgeknepen te worden.
   Ans Souer

   meer dan een maand geleden

   Geef een reactie

  • Pietke
   8 dagen geleden

   Het is een schande om ons niet te compenseren .Alles wordt duurder en we worden gewoon in de steek gelaten .

   8 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Willem1944
   5 dagen geleden

   We worden al meer dan 12 jaar gekort. Het is tijd dat er iets aan gedaan wordt.

   5 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Aapje
   5 dagen geleden

   Ook ik reageer om deze petitie te ondertekenen omdat deze nieuwe regering het niet kan maken de AOW los te koppelen van het minimumloon.
   Het is schandalig dat wij gepensioneerde al jaren op de nullijn zitten.

   5 dagen geleden

   Geef een reactie

  • Mannie de Weerd
   5 dagen geleden

   Ook ik reageer op deze petitie, het kan toch niet waar zijn dat ze ons dat aan doen. Alles wordt duurder . Wij die zo lang gewerkt hebben. Ik ga zelf dit jaar met pensioen moest werken tot 66jaar en 7 maanden

   5 dagen geleden

   Geef een reactie

  • eeerrrff
   2 dagen geleden

   Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details
   E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com
   WhatsApp of bel: +2349076034359
   Ik deel dit om anderen te helpen en heeft anderen geholpen door hun getuigenis

   mevrouw Claudia Michalski

   2 dagen geleden

   Geef een reactie