RegisterenInloggen

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Onze Max 4 maanden geleden.

stiphout
stiphout
meer dan een maand geleden

petitie ondertekenen aow

meer dan een maand geleden

ondertekenen aow

 • jan met de korte achternaam
  meer dan een maand geleden

  Natuurlijk onderteken ik deze petitie. 72 jaar oud, 35 jaar lang politieman geweest en nu AOW 790 plus ABP 849, totaal 1640 euro. Nooit een cent erbij en nu dan ook nog korten op het pensioen. Wie goed om zich heen kijkt en ook eens luistert naar gewone mensen, jong en oud, ziet dagelijks de resultaten die de kabinetten Rutte opgeleverd hebben. Geweldige prestaties hebben ze geleverd. De zorg draait goed, fijne zorg verzekeraars die meedenken, fantastische milieu maatregelen, goed doordacht ook. Ze zijn er ook voor de gewone burger. De belastingdienst doet het ook zo goed evenals het bestrijden van de criminaliteit en de perfecte reorganisatie van de politie.
  Was het maar waar, het ontaard helaas te vaak in een vastgelopen en onoverzichtelijke bureaucratische hebberige en inhalige roof economie waar slechts de beter bedeelden van profiteren. Jonge mensen van nu, vertrouw vooral op de overheid, op contracten en afspraken, spaargeld en banken, praatjes makers in praat programma,s, je komt er echt later nog wel achter hoe dat werkt. Ook jullie worden eens oud en je ervaart dan pas dat je in feite een zinloze ballast in de samenleving geworden bent, van iedere dank en respect verstoken. Met vr.gr. Jan met de korte achternaam.

  meer dan een maand geleden

  Geef een reactie

 • Onze Max
  meer dan een maand geleden

  Ben het volkomen eens met Jan met de korte achternaam.
  In 1992 hebben kabinet Lubber en de Kok UITNAMEWET ingevoerd en hebben van het pensioenfonds ABP en invaliditeit pensioen 30 miljoen + 3 miljoen gevorderd om de te korte van de regering aan te vullen.
  Ze hebben toen ons geld in gepikt en doen het nu weer.
  De pensioenfondsen kunnen de eerstkomende 77 jaar normaal de pensioenen uitkeren.
  Waar is Den Haag mee bezig? Zij denken niet aan de mensen die zij vertegenwoordigen maar aan het groot kapitaal. Als wij mensen nu eens een bank waren geweest, zouden zij dan ook ons helpen overeind te blijven. Met ons geld hebben zij vele banken overeind geholpen. Denk zomaar dat het nu onze tijd is om te innen en weer niet uitgeknepen te worden.
  Ans Souer

  meer dan een maand geleden

  Geef een reactie