Registeren Inloggen
Gerard67
Gerard67
2 dagen geleden

Pia Dijkstra weer , kan dat mens eens normaal doen

2 dagen geleden

Pia Dijkstra denkt geloof ik dat zei ons leven moet bepalen . Wat een eng raar wezen is het toch . Eerst met die donorwet en nu weer met een zogenaamd voltooit leven wet . Pia laat me eens met rust en regel dit soort dingen voor jezelf maarrrr belast mij er niet mee aub . Dit soort bemoeizucht wat bij beide dingen behoorlijk op de persoonlijke levens sfeer ingrijpt hoeven van mij niet , en al helemaal niet in een wet te komen , we hebben al wetten plenty .

  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Waar het mij omgaat dat is , dit gaat van kwaad tot erger . Ik las ergens iets over 75 jaar en dat ze wil dat je dan zelf kan kiezen of je het genoeg vind geweest . Bizar toch de meeste mensen willen echt niet het huidige voor het eeuwige kiezen enkelen daar gelaten . Als je terminaal bent of zwaar ziek en gehandicapt kan ik het me voorstellen , maar daar dient de euthanasie wet voor . Waarom dan nog een andere wet ?

   meer dan een maand geleden
  • Gerard67
   meer dan een maand geleden

   Van de week stond er een artikel van een vrouw die al 20 keer een zelfmoord had ondernomen . Maar als je toch echt dood wil doe je daar geen 20 keer over nietwaar , dus maw wilde zei dus wel echt dood . Daar heb ik dan twijfels bij , en meer een schreeuw om hulp .

   meer dan een maand geleden